RSS Feed

Mire figyeljen szánkóvásárláskor?

Vitathatatlan, hogy a tél egyik legkedveltebb kültéri, szabadidős tevékenysége a szánkózás. Kicsik és nagyok egyaránt élvezik a lejtőkön lecsúszást, azonban ahhoz, hogy ennek az örömnek gondtalanul átadhassák magukat, nem lehet a véletlenre bízni a szánkó kiválasztását. Manapság e téren is rendkívül gazdag kínálattal lehet találkozni, így nehéz a végső döntést meghozni. Szerencsére pár szempont előtérbe helyezésével bárki könnyedén, rövid időn belül kiválaszthatja azt a szánkót, ami mindenkinek örömet fog okozni.

Az első és legfontosabb, hogy olyan szánkót vásároljon, ami megfelelő teherbírással rendelkezik. Ha ez nem adott, komoly baleseteknek teheti ki a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy hirtelen széteső szánkó azonnal véget vethet az örömteli pillanatoknak, ezt pedig nem érdemes megkockáztatni. Vásárláskor nézzen utána a termék teherbírásának, így elkerülheti a kellemetlen pillanatokat és a baleseteket.

A teherbírás mellett az anyagbeli tulajdonságok is fontosak szánkó kiválasztásakor. Csakis ellenálló, megfelelően kezelt anyagú terméket válasszon, így hosszú éveken át élvezheti a család a szánkó adta örömöket a téli időszakban.

Végül, de nem utolsó sorban a plusz funkciókat is érdemes figyelembe venni vásárláskor, mint például a könnyű szállíthatóságot. Sok családnak problémát jelent, hogy nem tudja biztonságosan szállítani a szánkót, ezért a gyártók összecsukható modelleket is kínálnak. Ezeket könnyű elhelyezni még a legzsúfoltabb csomagtérben is, így, ha a család gyakorta utazik télen, ennek köszönhetően nem kell otthon maradnia a szánkónak.

Ha Ön biztonságos, minőségi szánkó kínálatból vásárolna, döntsön a Sportvilág Hungary Kft.-t termékei mellett! Termékeinkkel garantáljuk az örömteli családi pillanatokat a téli időszakban.  Termékeinket weboldalunkon tekintheti meg, amelyet a www.sportvilag.addel.hu címen találhat meg. Kérdés esetén írjon e-mailt a sportvilag@sportvilag.com címre, vagy hívjon minket telefonon, a 06-1-427-0297-es számon!