RSS Feed

Mire figyeljünk a baleseti kártérítés során?

Életünk számos területén megeshetnek velünk balesetek, gondolva itt a közúti balesetekre, üzemi balesetekre, illetve egyéb más szerencsétlen eseményekre, melyek bekövetkeztekor a biztosítónknak, illetve esetlegesen a károkozó biztosítójának kell egy, a bíróság által meghatározott összeget megtérítenie a részünkre. Ellenben ahhoz, hogy a pontos igényünket érvényesíteni tudjuk a kártérítésre vonatkozóan, nem árt tisztában lennünk a dolog jogi hátterével, illetve a legjobb, ha megfelelő jogi segítséget kérünk fel erre a folyamatra.

A baleset után több, különböző féle kártérítési formára tarthatunk igényt, ide tartozik a vagyoni kártérítés, ami az anyagi, tehát például az autónkban keletkezett kárra vonatkozik, és az eredeti állapot visszaállítására fordítható. Továbbá ide tartozik a nem vagyoni kártérítés is, ami azt az időt fedezi, amikor nem tudunk dolgozni, továbbá a fizikai és lelki sérüléseink kompenzálására szolgál. Tehát, ha baleseti kártérítési igényünket szeretnénk érvényesíteni, és biztosak akarunk lenni abban, hogy mind a közúti balesetek után, mind a munkahelyi baleseteket, illetve egyéb káreseteket követően megfelelő kártérítésben fogunk részesülni, alkalmazzunk megfelelő biztosítási szakjogászokat!

Ha szeretné biztos kezekben tudni baleseti kártérítése érvényesítését, hogy mindent megkapjon, ami ilyenkor Önnek jár, akkor biztosítási szakjogászainknál keresve sem találhatna jobbat! Ha ránk bízza baleseti kártérítése jogi procedúráit, akkor garantáltan a megérdemelt kompenzálásban részesül majd! Ha további információkra van szüksége tevékenységünkkel kapcsolatban, akkor látogasson el honlapunkra, a www.enugyvedem.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel a baleseti kártérítésekkel, illetve egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06 30 500 4567 telefonszámon, valamint az info@enugyvedem.hu e-mail címen!