RSS Feed

Mire jók a csatornacsövek?

A csatornacső rengeteg feladatot végez el egy háztartásban, épületben, épületegyüttesben. Azért nem csak a családi házakról beszélünk, mert ugyanúgy szükségesek ezek a csövek a társasházakban, múzeumokban, a gyárakban, a bevásárlóközpontokban, és minden egyéb épületben egyaránt. Feladatuk a víz, illetve a szennyeződések elvezetése. A csatornacsőnek nevezett 1-6 méteres szálakban kapható csövek 50-100 évig is kiválóan funkcionálhatnak.

A csatornacső elhelyezkedhet a házon belül, kívül, a föld alatt, illetve felfüggesztve egyaránt. Az bizonyos, hogy minden épületnek szüksége van rájuk. Elvezetik az esőt, a mosogatóvizet, a mosdó szennyvizét. Azért van rá tehát feltétlenül szükség, mert az összes vizet, ami egy épületbe/ épületre folyik, annak el is kell távoznia onnan: ezt végzi el a csatornacső.

A csövek anyaga általában és leggyakrabban PVC (polivinilklorid), mely az összes feladatát kiválóan ellátja. Gyártását komoly jogszabályok és műszaki feltételek között, ellenőrzött körülmények mellett végzik. A PVC csövek ellenállóak a korróziónak – lúgos, savas, illetve egyéb szennyezett környezetben egyaránt.  Ellenállnak továbbá a sós víznek, alkoholnak, szulfátoknak, gázoknak és tisztítószereknek is. A nagymértékű benzol, benzin, vagy aceton azonban nem tesz jót a csatornacsövek falának.

Amire mindenképp érdemes figyelni, az a beszerzési hely. Ma már szinte bármely boltban kapható csatornacső, azonban nem biztos, hogy megfelelő helyről származik, és megfelelő körülmények között szállították. A PVC csövek sajnos precíz és biztonságos szállítást követelnek, ugyanis könnyen eltörhetnek a szállítás folyamán. Tehát fontos, hogy olyan helyről válasszuk ki, vagy rendeljük meg a szükséges csöveket, ahonnan biztosan ép és jó minőségű termékhez juthatunk.

Ilyen cég a Pestan Kereskedelmi Kft. is, ahol kiváló termékeket kínálunk vevőinknek! Legfőbb feladatunknak valljuk megrendelőink elégedettségének elérését. Épp ezért olyan csatornacsöveket forgalmazunk, melyek időtállóak és minden jogszabálynak megfelelnek. Honlapunkon a www.pestan.eu-n minden leírást megtalál forgalmazott csöveinkről! Kérdését szívesen fogadjuk telefonon: +36 70 409 8862, illetve e-mailben: pestan@pestan.eu!

Vásároljon a legjobbtól, vásároljon tőlünk!