RSS Feed

Mire készüljünk a gépjármű átírás ügyintézése során?

A gépjármű adás-vétele nem csupán a tulajdonos adatainak megváltoztatását jelenti, egyéb teendők is várnak ránk. Az átírás ügyintézés során számolnunk kell a költségek megfizetésével, amely több tételből áll össze. Érdemes előre tájékozódnunk, és megfelelő szolgáltatót választanunk az átírás ügyintézés gördülékeny lebonyolítása érdekében.

Autó vásárlásakor elengedhetetlen a gépjármű eredetvizsgálata, valamint a kötelező felelősségbiztosítás megkötése. Utóbbi minden esetben az adás-vételi szerződés megkötésének napjától érvényes, innentől lesz kiszámolva a kötvény összege. Fontos, hogy időben tegyük meg ezt a lépést, ugyanis jó, ha tudjuk, hogy az előző tulajdonos biztosítása nem vonatkozik ránk. A gépjármű eredetvizsgálata kötelező minden tulajdonjog változásakor, és fix telephelyen történik, ezt követően szükség van az átírás ügyintézésre. A különféle dokumentumokkal, okmányokkal kapcsolatos tennivalók sok időt vehetnek igénybe, és gyakran nehézségek is felmerülnek. Ha szeretnénk megszabadulni ettől a tehertől, lehetőségünk van az átírás ügyintézést olyan szakemberekre bízni, akik teljeskörűen, nagy felkészültséggel vállalják a feladatok teljesítését.

Mindenre kiterjedő segítséget nyújtunk az átírás ügyintézésben, ha cégünket, a Gokart Fehérvár Kft.-t bízza meg a feladattal! Részletes információt adunk a teendőkkel kapcsolatban, és a gépjármű eredetvizsgálatát is gördülékenyen bonyolítjuk le. Fontosnak tartjuk, hogy a későbbiek során se adódjon problémája, ezért minden szükséges tudnivalóról tájékoztatjuk. A gépjármű eredetvizsgálatot akár munkaidőn kívül, vagy hétvégén is elvégezzük. Hozzáértő, gyakorlott kollégáinkkal igyekszünk rugalmasan, igényeinek maximálisan megfelelve végezni a munkánkat. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról, és olvasson bővebben az átírás ügyintézésről a www.gokartfehervar.hu internetes oldalunkon!

Intézze a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban a gépjármű adás-vételét! Bízzon meg minket az átírás ügyintézéssel, hogy minden feladatot könnyedén teljesíthessen! Keressen fel minket bizalommal a 06-22-503-380-as telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet weboldalunk kapcsolati űrlapján keresztül!