RSS Feed

Mit tegyünk, ha laprugóra van szükségünk?

Problémája adódott járműve használata során, ugyanis sérülés érte a laprugót? Sürgősen meg kell oldania a laprugó cseréjét, vagy a laprugó javítását? Egyik feladattal sem lehet nehézsége, hiszen lehetősége van megfelelő laprugó beszerzésére, valamint a laprugók javítására is.

A lengések csillapítására alkalmas laprugók kiemelt szerepet töltenek be a járművek üzemeltetése során. A műszer- és gépiparban egyaránt találkozhatunk laprugókkal, hiszen alkalmazásuk széles körű. Többféle típusú laprugókat különböztethetünk meg, ugyanis igénybevétel és alak szempontjából is eltérhetnek egymástól. Fontos a megfelelő rögzítésük, mivel így akadályozhatjuk meg a lapok hosszirányú elmozdulását. Nem mindegy, milyen a rugók tulajdonsága. Tömegük, élettartamuk, előállításuk költsége, karbantartásuk mind meghatározzák, hogy milyen eszközt alkalmazzunk. A hagyományos laprugó egy-két főlapból és több melléklapból áll. A lapok szélessége és vastagsága állandó. A tengelyterheléstől függ, hogy hány lapszámra és milyen méretre van szükségünk. Ha laprugó cseréjére, vagy laprugók javítására kerül sor, nem kell aggódnunk a feladat miatt. Könnyedén megoldható, ha megbízható, autó rugó gyártással foglalkozó céghez fordulunk segítségért.

Az egyik legrégebbi, folyamatosan működő családi vállalkozástól szerezheti be hiányzó eszközeit, ha felkeresi a Balogh Rugóüzemet. Kiemelt figyelmet fordítunk a laprugókra, hiszen megköveteli a különböző típusú gépjárművek rohamos elterjedése. A laprugók javítását és gyártását egyaránt vállaljuk. Bármilyen problémája merül fel a laprugók használata során, nálunk gyors és megbízható segítséghez juthat. Tudjon meg többet cégünk színvonalas tevékenységéről, és informálódjon más autó rugók gyártásáról is a www.baloghrugo.hu internetes oldalunkon!

Pótolja könnyedén a megfelelő laprugót! Tudja megbízható kezekben nélkülözhetetlen eszközeit, bízza ránk a laprugó javítást! Jelezze felénk igényét, és oldja meg minél hamarabb nehézségét! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-966-6002-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@baloghrugo.hu e-mail címünkre!