RSS Feed

Mit tehetünk a sérülésmentes, egyszerű szállításért és tárolásért?

Megoldást szeretne termékei biztonságos, sérülésmentes szállítására, valamint egyszerű tárolására? Ha biztos akar lenni árui épségében, és fontos az átlátható elhelyezés is, hogy minél könnyebben és gyorsabban férhessen hozzájuk, célszerű strapabíró tároló dobozokban megvalósítania mindezt, amelyre a faláda nagyszerűen szolgálhat.

A stabil, minőségi kivitelezésű eszközök mindenütt nélkülözhetetlenek, bármilyen anyagú, súlyú, és nagyságú anyagokkal dolgozunk. A minden szempontból kiváló elhelyezés, valamint a szállítmányozás csak megbízható tároló kellékekkel oldható meg, ezért fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessünk a tároló dobozok minőségére. Több helyen juthatunk hozzájuk, viszont érdemes olyan helyen intéznünk a beszerzést, ahol kérésünk szerint tudják vállalni ezek gyártását. A faládák kitűnően teljesítik a rájuk váró feladatokat, és ha színvonalasan, hozzáértő emberek munkája által történik a kialakításuk, máris nagymértékben hozzájárulhatnak saját tevékenységünk nehézségeinek kiküszöböléséhez.

Hatékony és gyors munkavégzés céljából a Holzfabrik Kft-nknél beszerezhető faládák teljes mértékben segíthetik mindennapos tevékenységeit. Egyedi kialakítású, strapabíró, hosszú időn keresztül helytálló tároló ládáinkkal gördülékenyen láthatja el az Önre váró feladatokat. Tudjuk, hogy gyakran külföldre is szükséges megoldani az áruk problémamentes elszállítását, így erre gondolva címkézhető faládákat nyújtunk, amelyek méreteit igényei szerint szabhatja meg. Raklap javítást szintén végzünk, ezzel kapcsolatban is készséggel állunk rendelkezésére. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkkel kapcsolatban a www.holzfabrik.hu internetes oldalunkat felkeresve!

Ne okozzon többet problémát Önnek sem a különféle termékek tárolása és szállítása! Tudja biztonságban ezeket tökéletes kivitelezésű tároló ládákba helyezve! Rendelje meg tőlünk a teljes biztonságot nyújtó faládákat, és forduljon hozzánk raklap javítása céljából is! Kérdéseit tegye fel elérhetőségeink bármelyikén, hívjon minket a 06-70-3711731 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@holzfabrik.hu címünkre!