RSS Feed

Mit tehetünk, ha állati tetemet találunk?

Biztos sokunkkal előfordult már, hogy állattetemet találtunk telkünkön, kertünkben vagy épp közterületen, esetleg egy erdőben. Persze ez a természet rendje, de az állati tetemek okozhatnak problémákat, főleg a sűrűn lakott területeken, de egy-egy forgalmasabb erdősávon is indokolt lehet a tetemek elszállítása, mindennek persze számos oka van, mint például a közegészségügyi, higiéniai és nem utolsó sorban esztétikai tényezők.

Egy elhullott állat teteme kiváló táptalaj a különböző betegségeknek és fertőzéseknek, ami inkább a környék állatvilágát veszélyezteti, semmint az embereket, de szélsőséges esetekben akár az utóbbinak is lehet realitás értéke. Mindehhez nem kell más, csak hogy az állat érintkezzen a tetemmel, ami könnyen előfordulhat, ha például egy szabadon kóborló macskára gondolunk. Ezek után akár betegséget is terjeszthet az adott állat, és mindezt úgy lehet a legkönnyebben megelőzni, ha minél előbb felfedezzük és elszállíttatjuk a tetemet. Ha a telkünkön találunk kimúlt állatot, akkor is érdemes szakemberekhez fordulnunk, hiszen ha csak egyszerűen elkaparjuk, még mindig egészségügyi kockázatnak vagyunk kitéve, hiszen a vadállatok előszeretettel kaparják ki az ilyesmiket. Pontosan ezért, ha segítségre van szükségünk az ilyen jellegű problémák megoldásában, akkor egy profi állattetem elszállítással foglalkozó céget kell felkérnünk a feladatra!

Ha állattetemet talált, vagy fordult már elő ilyen a telkén, és legközelebb szeretné gördülékenyen intézni az állattetem elszállítását, akkor cégünknél keresve sem találhatna megfelelőbbet a feladatra! Szakembereink teljes körű munkát végeznek az elhullott állatok elszállításakor, így Önnek nem kel többé emiatt aggódnia! Ha további részletekre kíváncsi, látogasson el honlapunkra, a www.tetemszallitasbudapesten.com –ra!

Ha kérdései merülnének fel az állattetem szállítással, valamint egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36 30 311 77 88 telefonszámon, illetve a weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével!