RSS Feed

Mit tehetünk házunk süllyedésének megállítása érdekében?

Átlós irányú repedések találhatóak háza falain? A legtöbb esetben épületsüllyedés okozza a problémát, ami számos okra vezethető vissza. Nagyon fontos, hogy ne csak esztétikai szempontból keressen megoldást, hanem hatékonyan tegyen az épületsüllyedés megállítása ügyében!

A ház alapjának kiépítése a legnehezebb, és elég költséges feladatnak számít. A fejlett technológiáknak köszönhetően már egyszerűbben megvalósíthatjuk, azonban precizitást, nagy odafigyelést, és minőségi anyagokat igényel. Ha alapozási hiba történik, nem biztos, hogy azonnal szembesülünk vele, inkább a későbbiekben okoz nagy problémákat. A talajfizikai jellemzők folyamatosan változhatnak, például víz hatására csökken a teherbíró képesség, így emiatt is előfordulhat az épületsüllyedés. Az átlós irányú repedések nagy valószínűséggel erre utalnak. A csapadék nem megfelelő elvezetése, a különféle okok miatt létrejövő talajmozgások, az alápincézetlen kivitelezés, és sok más egyéb tényező vezethet az épületsüllyedéshez. Fontos, hogy ne az esztétikailag kifogásolható repedések javítgatását végezzük el, hanem hatékonyan tegyünk az épületsüllyedés megállításáért. A tartószerkezet megerősítését célszerű tapasztalt, gyakorlott szakemberekre bíznunk, akik a cölöpözés technikájával, költséghatékonyan tudják stabilizálni a szerkezetet.

Ingyenes helyszíni konzultációt végzünk, és a lehető leggyorsabban, a leghatékonyabb eljárási módokon oldjuk meg a tartószerkezet megerősítését. A Mérnökangyal Kft. korszerű, megbízható technológiát alkalmaz és garanciát vállal munkájára. Szakembereinkkel pontos, időtálló munkát végzünk, a határidők betartására nagy figyelmet fordítunk. Amennyiben fontosnak tartja az alacsony költségvetést, segítségére vagyunk a tömörítő cölöpözés kivitelezésében. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról és az épületsüllyedés megállításáról a www.angyalhazak.hu internetes oldalunkon!

Szüntesse meg az esztétikai, kényelmi, és gazdasági szempontból is hátrányos jelenségeket! Tegyen hatékonyan az épületsüllyedés megállítása érdekében! Forduljon hozzánk bizalommal a tartószerkezet megerősítése ügyében! Hívjon bennünket a 06-30-370-1601-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az angyalgyorgy@angyalhazak.hu e-mail címünkre!