RSS Feed

Modern, praktikus polcrendszer otthon is!

Manapság egyre elterjedtebb az úgynevezett indie stílus, nem csak a zenében és öltözködésben, de a belsőépítészetben és az enteriőr dizájnban is. Ez egy visszafogott, természet közeli, egyszerű stílus, melynek célja a lakás igazi otthonná varázsolása. Ma már egyre több kávézót, éttermet, üzletet látni, amik e stílus jegyében próbálják divatosabbá és kényelmesebbé varázsolni a teret a vendégek számára.

Otthonunk dekorálásának, holmijaink rendszerezésének megtervezése nem kis feladat sem költözés, sem lakásfelújítás során. A lakás stílusának tükröznie kell belső énünk, annak érdekében, hogy igazán otthon érezzük magunkat benne. A minél egyszerűbb, fából vagy fémből készült polcos állványok az egyik legmeghatározóbb elemei, alappillérei lehetnek ennek a modern, de mégis otthonos stílusnak. A polcokra választhatunk bármilyen tárolóegységet, dekorálhatjuk kedvünknek megfelelően. Telepakolhatjuk kedvenc könyveinkkel, de dísztárgyainkat, hobbikellékeinket is tárolhatjuk rajta, a lényeg, hogy tükrözze egyéniségünket.

A minimalista polcrendszer egyik nagy előnye, hogy sokrétű felhasználás jellemzi. A nappaliban használható TV állványként, hangfalállványként, a konyhában fűszereket, alapanyagokat és edényeket tárolhatunk rajtuk. A hálószobában, vagy a gardróbban a polcos állványra sorakoztathatjuk fel a cipőket, pulóvereket és nadrágokat, a fürdőszobában használhatjuk a törölközők tárolására is.

Ez az indie, laza és egyben kreatív, természet közeli stílus megengedi a praktikusságot, és a berendezések minél többrétűbb felhasználását. Az egyik legsokoldalúbban felhasználható bútordarab tehát az a polcrendszer, mely szabadon felhasználható, alakítható, befesthető, dekorálható és még kedvező áron is szerezhetjük be.

Amennyiben megbízható polcrendszerekkel szeretné felszerelni munkahelyét vagy akár otthonát, látogasson el www.maxiszer.hu weboldalunkra, és válogasson polcos állványaink közül! Megrendelésével, kéréseivel vagy felmerülő kérdéseivel bátran forduljon hozzánk telefonon, a 0632 422 334-es számon, vagy írjon nekünk üzenetet, a maxiszer@maxiszer.hu e-mail címre!