RSS Feed

Mosolyogjon a sikerre!

Egy férfi jó megjelenéséhez nem csak a ruházata és ápoltsága tartozik, hanem a kisugárzása is, melyet jelentősen befolyásol mosolya. Tudta, hogy az első benyomást részben a mosolyunkkal alapozzuk meg? Ehhez pedig elengedhetetlen makulátlan fogsorral rendelkezni. Az elszíneződések mellett ugyanolyan rossz összhatást kelthet a fogak helytelen elhelyezkedése.

Ennek kiküszöbölésére szerencsére a fogorvostudomány jelenlegi állása szerint minden feltételünk adott. A fogszabályozás leggyakrabban gyermekkorban történik, de még idősebb korban is nyugodtan el lehet kezdeni, ám akkor sajnos számolnunk kell egy hosszabb lefolyási időszakkal. Egy általános vizsgálatot követően számos típus közül válogathatnak a páciensek, és ez igényektől eltérően más-más anyagi vonzattal is jár.

„A mosoly egy olyan görbület, amely mindent egyenesbe hoz!”- tartja a mondás. Hozza hát egyenesbe Ön is a fogsorát egy modern fogszabályozási módszerrel, a láthatatlan fogszabályozóval! Mit érdemes tudni a láthatatlan fogszabályozás folyamatáról?

Ez a technika egy sínsorozaton alapszik, melyet a nap folyamán kötelező használni, kivételt képeznek ez alól persze az étkezések, illetve fogmosási alkalmak. Minden 3-5 hétben egy új sínsorozatot kap a páciens, amelyet tapasztalatok szerint 2 hétig kell hordani. Előírt időközönként önállóan cserélhetőek a sínsorozatok. Használatuk azért emelkedik ki a többi típus közül, mert szinte láthatatlan, rövid időre kivehető, és könnyed ápolást biztosít a fogak számára. A láthatatlan fogszabályozásnak köszönhetően tökéletes eredmény várja Önt a csekély idő alatt gyönyörűvé varázsolt fogsorával!

Ha úgy érzi, eljött az ideje, hogy a világra nevessen a tökéletes fogsorával, akkor látogasson el a www.balancemed3.hu weboldalunkra, ahol további információkra lelhet a fogszabályozással kapcsolatban! Időpont egyeztetéshez hívja a 061-780-0120-as vagy a 0620-219-9827-es telefonszámot, valamint kérdéseire azonnali választ kaphat az info@balancemed3.hu e-mail címen! Személyesen Budapesten, az Erzsébet királyné útja 125. szám alatt keresheti fel rendelőintézetünket.

Látogasson el hozzánk, és mosolyogjon újra magabiztosan!