RSS Feed

Műanyag ablakok a hűvös otthonért!

A műanyag ablakok előnyeiről és pozitív hatásairól rengeteget olvashatunk az interneten. Bárki kaphat tájékoztatást a legtöbb, ezzel a témával foglalkozó weboldalon. Tudjuk, hogy a műanyag nyílászáró szinte minden szempontból sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos fából készült társai. Olcsóbb, könnyebb a karbantartása, elérhetőbb, esetenként pedig szebb is és jobb minőséget nyújtanak.

Ma viszont beszéljünk a nyílászárók hőszigetelő képességéről!
Itt, a nyár kellős közepén a 30 °-ban senki sem ül szívesen otthon, vagy a munkahelyén olyan épületben, amely fülledt a levegőtlenségtől és a forróságtól. Nem nyitnak ablakot, mert bejön a meleg, de benn már eleve hőség van. Biztosan találkoztunk már ezzel a jelenséggel.

A fából készült ablakkeretek sokkal hamarabb elavulnak és elkorhadnak – főleg a régi technikákkal készült nyílászárók. A legtöbb régi építésű családi ház, polgári lakás legfőbb gondja, hogy nem megfelelő a szigetelés. A fa állapota megromlott, az ablakok és ajtók már nem szigetelnek rendesen. Erre könnyű megoldás a műanyag ablakcsere. Egészen biztos, hogy nem bánja meg, ha lecseréli régi, elkorhadt fa ablakait új, tökéletesen szigetelő műanyag ablakokra. Nem is csoda, hogy akármerre jár, műanyag nyílászárókkal találkozik a felújításokon – szinte sosem fával.

Ne időzzön többet fülledt, hőségtől forró lakásában, hogyha van rá egy olcsó, hosszan tartó megoldás! A hatás garantált. Nem csupán a nyári melegtől, de a téli fagytól egyaránt védve lesz otthona, ha kicseréli régi nyílászáróit új, biztonságos, dekoratív nyílászárókra! Merthogy a műanyag nyílászárók lehetőségeinek tárháza végtelen. Nincs olyan szín, vagy forma, mely elérhetetlen lenne!

Cserélje le még a forrósági hullám előtt nyílászáróit, melyek felett eljárt az idő! A műanyag ablakok és ajtók szigetelése biztonságossá és komfortossá varázsolja otthonát egy szempillantás alatt! Szerezze be új nyílászáróit jutányos áron tőlünk! Hogyha megbízható és minőségi elemeket keres, ne habozzon ellátogatni www.tamasablak.hu weboldalunkra, ahol minden további információt megtalál! Kérdésével, kérésével forduljon szakembereinkhez az info@tamasablak.hu e-mail címünkön keresztül, vagy hívjon minket telefonon a +36 70 343 3188, vagy a +36 46 656 159-es számaink egyikén!