RSS Feed

Műanyag nyílászárók: a modern választás

Ablakcsere előtt áll? Fontolja meg alaposan a döntést, és válasszon körültekintően nyílászárót! A nyílászárók beépítése nem olcsó mulatság, így nem mindegy, hogy hányszor hívunk mesterembert és fizetünk ki akár kisebb vagyonokat az új nyílászárókért.

A munkálatok megkezdése előtt érdemes ajánlatokat begyűjteni és olyan vállalkozót megbízni az ablakok beépítésével, akiről biztos forrásból tudjuk, hogy minőségi munkát végez. Még előnyösebb, ha referenciákat, kész munkákat is tud mutatni, mielőtt megbíznánk a feladattal.

Ha a megfelelő szakembert megtaláltuk, és megbíztuk a munkával, már csak egy dolog marad hátra. El kell dönteni, hogy milyen alapanyagból készüljenek az új nyílászárók. Klasszikus fát vagy a modernebb, műanyag nyílászárót válasszunk? Mindkét megoldás mellett felsorakoztathatóak érvek és ellenérvek, így mindenki a saját igényeinek és lehetőségeinek megfelelően döntheti el, melyik számára az ideális alapanyag.

A műanyaghoz gyakorta negatív asszociációkat szokás társítani, azonban a fejlődő gyártási technológia, az új konstrukciók már műanyagból is képesek egy sokoldalú, pozitív tulajdonságokkal bíró alapanyagot létrehozni. Épp ezért a műanyag nyílászárók több szempontból is ideálisak lehetnek.

A műanyag nyílászárók nem igényelnek olyan gondos és körültekintő ápolást, mint a fa. Nem repedeznek, ellenállnak az UV sugárzásnak, ugyanolyan állapotúak maradnak, mint a beépítésükkor, ehhez pedig elég, ha egyszerűen tisztán tartjuk őket. A műanyag nyílászáró nem csak kevés karbantartást igényel, de nagyon jó szigetelő is, ezáltal véd a zajoktól, nem engedi át a hideget, viszont bent tartja a meleget. Egy minőségi műanyag nyílászáróval Ön sem vesz zsákbamacskát, hiszen olcsón juthat hozzá, és a segítségével további összegeket spórolhat a közüzemi számlákon.

Amennyiben már döntött, válasszon modern nyílászárót a www.akciosablak.hu weboldalunkról! További tájékoztatásért keressen minket a  0670-360-6168-as telefonszámon, kollégáink örömmel segítenek Önnek a választásban!  

Címkék: , ,