RSS Feed

Működtesse sikeresen állattartó és mezőgazdasági telepét!

Új vállalkozásba kezd, vagy meglévő állattartó telepét szeretné korszerűsíteni, hogy újszerű módon, a lehető legjobb eszközöket alkalmazva legyen sikeres tevékenysége? Lehetősége van átfogó programmal megtenni a változtatásokat, amely során az öntözőberendezés használata, a trágyatechnika, és az istállótechnikához tartozó feladatok ellátása gyorsabbá és színvonalasabbá válhatnak.

Mezőgazdasággal, állattartással és hasonló tevékenységekkel foglalkozni nem egyszerű, hiszen szakmai hozzáértést, tapasztalatot, valamint rengeteg nélkülözhetetlen eszköz meglétét igényli. A növények rendszeres öntözése szükséges, amihez érdemes a lehető legjobb öntözőberendezést alkalmaznunk. Az állatok egészségesen tartásához pedig hozzátartozik a megfelelő istállótechnika, így a trágya körültekintő kezelése sem maradhat elhanyagolva. Akkor járhatunk el eredményesen, ha minden részletre kellően odafigyelünk, hiszen így szabályos és hatékony megoldásokat alkalmazhatunk.

Gazdaságos kivitelezés érdekében, praktikus kiépítés, és gond nélküli fenntartás céljából a Promanure Kft. munkatársaiként teljes körű segítséget nyújtunk Önnek is! Arra törekszünk, hogy a lehető legbiztonságosabb üzemeltetést tegyük lehetővé, minél költséghatékonyabb módon. A legmagasabb színvonalon teszünk a tökéletes eredmény érdekében, technológiai és műszaki szempontból is. Mérnöki tevékenységeket szintén felkészülten látunk el, így ezt a területet érintő kérdésekben is készséggel állunk a rendelkezésére. Időzíthető öntözőberendezéssel, fejlett trágyatechnikával, valamint az istállótechnika megfelelő kezelésével könnyedén, időt spórolva, és költséghatékonyan végezheti az év egészében tennivalóit. Szolgáltatásainkról tájékozódjon részletesebben a www.promanure.hu internetes oldalunkat felkeresve!

Állattartással és mezőgazdasággal foglalkozó vállalkozásában oldjon meg minden Önre váró feladatot hatékonyan és gyorsan! Ennek megvalósításához alkalmazzon kifogástalanul működő berendezéseket, folyamatait pedig egyszerűsítse kiváló kellékekkel, és mindehhez bátran kérje segítségünket! Hívjon bennünket bizalommal a 06-20-934-4615–ös telefonszámunkon, vagy keressen minket az ifagus@upcmail.hu e-mail címünkön!