RSS Feed

Ne feledkezzen meg a konténerbérlésről!

A tavasz és  a nyár eljövetele mindenkinek mást jelent, vannak, akik a szabadságot, a nyaralást várják, de vannak olyanok is, akik kifejezetten ilyenkorra időzítik az építkezést, felújítást, az átalakítási munkálatokat. Valóban nincs is ideálisabb időpont a hasonló jellegű munkákhoz, mint egy olyan időszak, amikor kellemes meleg van, nem esik annyit az eső és a nappalok is hosszabbodnak. Alaposan ki lehet használni a munkára szánt időt, ráadásul minden sokkal gyorsabban szárad, készül el. Éppen ezért sokan vágnak bele terveik kivitelezésébe, ami azt is jelenti, hogy nehezebb az ehhez szükséges, különféle szolgáltatásokat, például a konténerbérlést időben lefoglalni.

A konténerbérlés pedig nem maradhat ki a teendők sorából, mert különben nem lenne hová gyűjteni a munkálatok során keletkező mindenféle törmeléket és hulladékokat. Kényelmes, praktikus és mindenekelőtt környezetbarát módja a tereprendezés, építkezés, felújítás felesleges anyagainak egybegyűjtésére. A konténer végig kéznél van, szelektálásra is lehetőséget kínál, és az elszállításról sem nekünk kell gondoskodni. Ne halogassa a választást, intézkedjen már időben, hogy a konténerbérlést a legjobb feltételekkel vehesse igénybe! Ugye Ön sem szeretne lehetetlenül drágán konténert bérelni? Bízza a legjobbakra a konténeres szállítást, és foglalkozzon a fontosabb feladatokkal!

A Penke Trans Infó Kft. weboldalán, a www.penkekontener.hu címen megtalál minket, és megismerheti közelebbről is a szolgáltatásainkat, illetve azok jellegét. Válassza a legjobb lehetőséget, vegye igénybe a konténerbérlést kedvező áron, és dolgozzon hozzáértő szakemberekkel!

Konténerbérlésért minket keressen, a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeken felveheti velünk a kapcsolatot, és mindent megtudhat a részletekről! Elér minket a 06-30-942-8183-as telefonszámunkon, illetve írhat üzenetet is az iroda@penkekontener.hu e-mail címre! Lépjen időben, hogy felkészülten vághasson bele a tervezett munkálatokba!