RSS Feed

Ne hanyagolja el az ingatlankarbantartást télen sem!

Távol tartózkodik valamelyik ingatlanától a téli hónapokban? Netán nincs ideje a gondos karbantartására? Bármekkora építménnyel rendelkezik, télen sem szabad a feladatok ellátásáról megfeledkezni. A hosszabb időn keresztül elhanyagolt ház értéke csökkenhet, hiszen számos elváltozás tapasztalható rajta. Nem érdemes ezt megvárni, hiszen lehetősége van az ingatlankarbantartást profi szakemberekre bízni.

A lakóépületek rendszeres ellenőrzést, állagmegóvást igényelnek. A környezetükben található zöld terület, a különféle növények pedig folyamatos gondozásra szorulnak. Előfordulhat, hogy huzamosabb ideig nem tartózkodunk nyaralónk, vagy más épületünk közelében, esetleg nincs időnk a teendők megfelelő ellátására. Ilyenkor a legjobb, ha hozzáértő szakembereket bízunk meg az ingatlankarbantartással. Hosszú távon sokkal inkább megéri, mintha megvárjuk az ingatlan állapotának romlását, és ezzel együtt az értékének csökkenését.

A Deep Water Kft. felkészülten, több éves tapasztalattal, gyakorlott szakemberekkel nyújt segítséget az ingatlankarbantartás terén. Ránk bízhatja az időszakos ingatlankarbantartást, de az állagmegőrzést is. Megfelelő eszközökkel, korszerű eljárások alkalmazásával vállaljuk a zöldterületek gondozását és egyéb feladatok ellátását. Díjmentesen végezzük a helyszíni felmérést, ezt követően adunk egyedi árajánlatot. Tisztában vagyunk azzal, hogy a téli időszakban is szükség lehet jó néhány feladat teljesítésére, éppen ezért egész évben igénybe veheti megbízható szolgáltatásunkat. Tudjon meg többet cégünkről, és informálódjon más tevékenységeinkről is a www.deepwater.hu weboldalunkon!

Tartsa rendben ingatlanát a hideg téli időben is! Gondoskodjon a megfelelő állagmegóvásról, és egyéb teendők ellátásáról a mi segítségünkkel! Tudja biztonságban és kiváló állapotban épületét akkor is, ha hosszabb időn keresztül távol tartózkodik tőle! Ingatlankarbantartásért vegye fel velünk a kapcsolatot, és igényelje munkánkat! Hívjon bennünket a 06-30-336-5374-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@deepwater.hu e-mail címünkre!