RSS Feed

Néhány jó tanács költözéshez

Mindannyiunk életében legalább egyszer elérkezik az az idő, amikor szüleinktől külön válunk, elhagyjuk a családi fészket, és a sajátunkat kezdjük el építgetni. Költözünk akkor is, ha nem vagyunk megelégedve a jelenlegi otthonunkkal, vagy ha lehetőség van egy szebb lakást magunkénak mondhatni.

A költözést azonban mindenki máshogy éli meg, ám mindenképpen stresszhelyzet alakul ki ilyenkor, mivel új élettér, esetenként teljesen új életritmus elé néz, aki költözik. A változás mindig nehéz, de mi most igyekszünk olyan tippekkel és praktikákkal szolgálni, melyek remélhetőleg megkönnyítik ezt a nehéz, embert próbáló folyamatot.

1.: Rendszerezve pakoljon!
Nincs idegesítőbb annál, mint amikor mindent bedobálunk egy dobozba: ruhát, könyvet, vázát, billentyűzetet, gyerekjátékot. Ez nem csak zavaró a kipakolásnál, de a tárgyak megsérülhetnek az utaztatás során.

2.: Címkézze fel dobozait!
Bizony ez egy rendkívül praktikus elővigyázatosság és segítség a jövőre nézve. Kicsomagolásnál meg fogja köszönni!

3.: Erős falú dobozba csomagoljon!
A gyenge falú kartondobozok és műanyag dobozok nem biztos, hogy bírni fogják az utaztatást, és ebben az esetben a csomag tartalma is könnyebben sérül meg.

4.: Bélelje ki a törékeny tárgyakat!
A vázákat, mécseseket, üvegpoharakat és egyéb törékeny holmit igyekezzen masszív dobozba rakni, és bélelje ki őket kívül és belül is papírral, szalmával, puha dolgokkal, amije csak van!

Még néhány javaslat a költöztetés idejére. Amíg zajlik a költözés, ne hívjon, és ne fogadjon vendégeket, ugyanis ilyenkor rettentő nagy rendetlenség fogadná őket, és a stressz miatt sem biztos, hogy látogatókat kívánna erre az időszakra. Amennyiben kisgyermeke vagy kisállata van, próbálja meg őket távol tartani a dobozoktól, és semmiképp se legyenek láb alatt!

Ha precíz, biztonságos és kényelmes költözésre vágyik, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot költöztető cégünkkel! Meglátja majd, hogy milyen egyszerű ez a folyamat a segítségünkkel! Amennyiben Ön is budapesti költöztetőt keres, mindenképpen ajánljuk figyelmébe az 1992 óta működő vállalkozásunkat, melyről bővebb információkat a www.koltoztetoember.hu weboldalon szerezhet! Bútorszállítást, páncélszekrény szállítást, és minden olyan szállítást átvállalunk, melynek nem kell az Ön és családja vállát nyomnia! A költöztetésért írjon nekünk a koltoztetoember@yahoo.com e-mail címünkre, esetleg hívjon telefonon a +36 20 9247 277-es számunkon!