RSS Feed

Nincs kertes ház térkő burkolat nélkül

Ugyanúgy, ahogyan az embereket, a házakat is a külső alapján ítéljük meg először. Fontos az első benyomás a stílus és a rendezettség. Amikor egy kertes ház elé érünk, a legelső dolog, amit észreveszünk a kerítés. Ezután mérjük csak fel a kertet, majd magát a házat is.  Amikor döntünk egy épületről, tetszik-e vagy sem, szívesen laknék-e benne, avagy nem, az első benyomások számítanak leginkább. Fontos, hogy legyen a háznak, a kertnek és a kerítésnek egy esztétikus összképe.

Hogy hogyan kapcsolódik ide a térkő burkolat? Mind a házhoz vezető utat, az autóbeállót és egyéb opcionális területet térkővel borítják be. Természetesen a térkő is lehet többféle anyagból, általában téglából, kőből, betonból és így tovább. A térkövek feladata nem más, mint a ház és a telek védelme, biztonságossá tétele. Ha nincs leburkolva a föld a főbb használt területeken, az gátolhatja a kényelmet.

Minden házon kívüli közlekedésre használt területet térkővel szokás burkolni. Fontos, hogy ellenálló és időtálló legyen a burkolat, hiszen számos hatás éri.  A kocsi beálló például tonnákat kell, hogy elbírjon. A járda folyamatos igénybevételnek van kitéve, és még az időjárási viszontagságokat is tűrnie kell.  A gyakran használt területeken a nem megfelelő felület elkophat, eltörhet, megsérülhet, megfagyhat, és biztosan újra kell építeni nem csak a sérült, de olykor az egész burkolt felületet, sőt, az alapot is. Ennek megelőzése érdekében figyeljünk oda, milyen térkő burkolatot választunk, és azt honnan szerezzük be.

Ön is igényes a környezetére? Mi mindig odafigyelünk a biztonságra és az esztétikus külsőre! Mivel a mondás szerint „nem minden a külső”, nálunk kizárólag olyan termékeket talál, melyek nemcsak vonzóak, de masszívak és megbízhatóak is. Számos térkő burkolat közül válogathat, ha ellátogat honlapunkra a www.tuzepdeb.hu -ra! Telefonon minden kérdését megválaszoljuk, és készséggel segítünk Önnek az 06-52 536 777 -es telefonszámon! E-mailben érdeklődjön a tuzepshop@tuzepdeb.hu címünkön keresztül!