RSS Feed

Növelje akkumulátora élettartamát megfelelő karbantartással!

Folyamatosan szükség van akkumulátorral működő targonca használatára? Nem szeretné, ha váratlan probléma adódna nélkülözhetetlen berendezésével? Ha nagy gondot fordít az elektromos targoncában lévő savas ólomakkumulátor karbantartására, jelentősen növelheti az akku élettartamát, és hirtelen cserére sem kell számítania.

Rengeteg elem épségét úgy tudjuk megőrizni, ha minél kevesebbet használjuk őket. Az akkumulátornál azonban pont az ellenkezője igaz, ugyanis minél inkább elhanyagoljuk, annál hamarabb válhat működésképtelenné. Amennyiben akkumulátorunkat huzamosabb időn keresztül tároljuk töltés nélkül, sajnos a meghibásodását eredményezhetjük. Ennek oka, hogy a lemezeken található apró ólomszulfát kristályok sokkal nagyobb darabokká válnak, amit rendkívül nehéz visszaalakítani.

Ha az elektromos targoncában lévő savas ólomakkumulátorról van szó, megakadályozhatjuk teljesítménye csökkenését, és hatékonyan tehetünk a folyamatos pusztulása ellen, ha ügyelünk az akkumulátor karbantartásra. A kábelek állapotfelmérése, szükség esetén egyéb beállítások elvégzése, a doboz tisztítása mind hozzátartoznak a helyes akkumulátor karbantartáshoz, melyet legalább havonta egyszer érdemes elvégezni.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk akkumulátorok karbantartása terén! Cégünk, az AKKU-System Bt. megbízhatóan segíti minden típusú akku üzemeltetése esetén. Ingyenesen vállaljuk az állapotfelmérést, és kedvező áron végezzük a szervizelést, az elektromos targoncában lévő savas ólomakkumulátor karbantartását. Amennyiben pedig új akkumulátorra van szüksége, széles kínálatunkban bármilyen eszköznek megfelelő kelléket megtalál. Tájékozódjon részletesen a www.akku-system.hu weboldalunkon!

Spóroljon időt, pénzt és bosszúságot az akkumulátor működtetése során! Fordítson elegendő figyelmet az akkumulátor karbantartásra, és növelje annak élettartamát! Bízzon meg minket a teendők ellátásával! Hívjon minket a 06-20-777-4897-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az akku-system@t-online.hu e-mail címünkre!