RSS Feed

Nyári főzőcskézés a szabadban, de miben?

A nyár sok-sok lehetőséget tartogat a kikapcsolódásra, szórakozásra, ezek egyike a szabadtéri sütés-főzés. Ki ne szeretne egy frissen elkészült, jó levegőn megfőzött, finom nyári fogást elfogyasztani a hűs árnyékban, a zöldellő természetben?

A bográcsozás egyike a legkedveltebb kerti főzőcskézéseknek. Dacára a grillezés divatjának, egy jó kis bográcsozásra senki nem mond nemet. Nincs is jobb egy, a régi gyerekkori nyarakat felidéző közös főzőcskézésnél a családdal, barátokkal. Mindenki közösen vehet részt az aprításban, pucolásban, fűszerezésben. A végeredmény pedig finom, kiadós, sűrű leves vagy éppen klasszikus slambuc.

A kérdés már csak ennyi: milyen bográcsot válasszunk? A bogrács lehet bajai vagy alföldi, készülhet rézből, lehet zománcozott vagy rozsdamentes is. A rozsdamentes bográcsnak több olyan előnye is van, ami ahhoz kell, hogy a benne rotyogó nyári ebéd vagy vacsora valóban fenséges legyen.

A rozsdamentes acélból készült bográcsok titka az edény alapanyagában rejlik. Az ötvözet krómot is tartalmaz, ami az oxigénnel króm-oxidot képez, ami olyan felületet eredményez, hogy az megvédi az acélt az oxidációtól. Ez a réteg hosszú távon megmarad, nem mállik le.

A rozsdamentes bogrács tehát nagyszerűen használható főzéshez úgy, hogy az edény nem megy tönkre és hosszú ideig használhatjuk biztonságosan. Ez a biztonságos használat arra is vonatkozik, hogy a rozsdamentes bográcsban készült ételekbe nem kerül semmiféle az egészségre veszélyes anyag az edény alapanyagából. Ezen kívül a rozsdamentes bográcsot akkor is könnyedén megtisztíthatjuk, ha véletlenül odaégett az kicsit az étel, a maradékot könnyen el lehet távolítani.  Az evőeszközök nem hagynak rajtuk nyomot, nem karcolják meg a belsejüket sem.

Ilyen bográcsot szeretne használni? Nincs más dolga, mint, hogy felkeresi webáruházunkat és vásárol tőlünk! A www.kerti-party.hu weboldalunkon garantáltan megtalálja az Önnek tetsző rozsdamentes bográcsot! A rendeles@kerti-party.hu email címen vagy a 06-29-788-555 telefonszámon érdeklődhet a részletekről!