RSS Feed

Nyílászáró kisokos – milyen előnyökkel rendelkeznek a fa kivitelek?

Napjainkban a környezettudatosság és a költséghatékonyság fontos szempont, bármilyen területről is beszélünk, és nincs ez másként az építkezésben, illetve felújításban sem. Ahhoz, hogy lakóhelyünk megfeleljen az energetikai tanúsítványban előírtaknak, megannyi szempontot figyelembe kell venni. Az egyik ilyen, hogy megfelelő nyílászárókkal kell rendelkeznie az adott épületnek. Az ideális nyílászárók az alábbi tulajdonságoknak tesznek eleget:

  • Kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, ezáltal költséghatékony megoldást kínálnak a fűtést/hűtést illetően.
  • Hangszigeteltek.
  • Időtállóak és nem környezetszennyezőek, illetve újrahasznosíthatóak.
  • Ellenállnak a különböző időjárási viszontagságoknak.
  • Minőségi alapanyagból készülnek.

A legtöbb nyílászáró,amely forgalomba kerül, általában rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, ám mindközül a legideálisabb választást a fa nyílászárók kínálják.

A fa nyílászárók, azon felül, hogy remek megoldást biztosítanak a szigetelést illetően, költséghatékonyak és szinte bármilyen kivitelben előállíthatóak. Legyen szó bejárati– vagy beltériajtóról, ablakról vagy teraszajtóról, a fa kivitel mindenképpen előnyös megoldásokkal jár.A fa kivitel egyik előnye, hogy könnyen alakítható, személyre szabható, illetve az idő előrehaladtával karbantartható. Bármilyen színben előállítható, illetve újrafesthető, lakkal vagy lazúrral pedig hosszabb élettartammal ruházható fel.

Budapesten és környékén megbízható fa nyílászárót találni nem egyszerű, hiszen széles a piac, és sokszor rossz minőségű termékekkel találkozunk. Cégünk ezért széles körben kínál minőségi nyílászárókat kiterjedt hálózaton, hogy mindenki a legjobb minőséghez juthasson hozzájuk. Látogasson el honlapunkra, a www.perdikft.hu oldalon, ahol bővebb információkat találhat szolgáltatásainkról és termékeinkről, illetve azok előnyeiről. Kérdés esetén állunk rendelkezésére hívjon telefonon, a 06-20/466-0818-as vagy 06-20/355-1181-es számon, illetve írjon e-mailben a perdifa@gmail.com címen!