RSS Feed

Nyomtatott póló – a felejthetetlen rendezvények és táborok kiegészítője!

A kisebb nagyobb rendezvények egyik fő célja a közös élmények szerzése, amikre szívesen emlékezünk később is. Ha a rendezvény résztvevőinek pólót nyomtatunk, garantálhatjuk, hogy kézzelfogható emlékünk is lesz az adott rendezvényről, táborról. E mellett számos más haszna is lehet a nyomtatott pólóknak ebben a környezetben, íme közülük néhány:

  • Ha például iskolai tábort rendezünk, beszéljünk akár általános iskoláról, akár egyetemről, a résztvevők gyakran különböző csoportokba vannak osztva. Nagyban megkönnyíthetjük a csoportvezetők, pedagógusok dolgát, ha a csapatok különböző színű nyomtatott pólókat kapnak, hiszen így mindig egyértelmű lesz, hogy ki-kihez tartozik, kitől tud segítséget kérni!
  • Kisgyermekeknek szervezett programnál szintén sokat segíthet a nyomtatott póló, hiszen így rögtön megtalálhatják csoporttársaikat, illetve látják, ha esetleg csapatuk elindul. Ezzel csökkenthető annak a veszélye, hogy a gyermek elvesszen, vagy távol kerüljön a felnőttektől.
  • Nem elhanyagolható az sem, hogy a rendezvény, tábor témájának megfelelő minta a pólókon sokat tud emelni a látványon és a hangulaton, illetve ahogy már említettük, ez az egyedi ruhadarabunk mindig a kellemes élményekre fog emlékeztetni minket!
  • A megfelelő helyről rendelt nyomtatott pólók esetén biztosak lehetünk abban, hogy találunk az évszaknak megfelelő hosszúságú, minőségi darabokat, és természetesen a szükséges méretsort is.

A fenti pontokból látszik, hogy a szervezési feladataink közben érdemes erre is figyelni. Ha weboldalunkról, a www.stepkft.hu/hu/Szolgaltatasaink címről rendeli a nyomtatott pólókat, biztos lehet benne, hogy kiváló minőséget kap elérhető áron! Oldalunkon keresztül kiválaszthatja a kívánt színeket és méreteket, valamint a kívánságának megfelelő nyomtatási technikát, így ízlésének és céljainak megfelelően alakíthatja a ruhadarabokat. Ha további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a 94/345-234 és 30/9690-322 telefonszámokon, vagy az info@stepkft.hu e-mail címen!

Címkék: , ,