RSS Feed

Nyugat-Európa? USA? Kanada? Bízza ránk a nemzetközi virágküldést!

Manapság lassan mindenki tud említeni a környezetéből egy közelebbi családtagot vagy barátot, aki külföldön éli az életét, akár időszakosan, akár tartósan. Sokan döntöttek így az elmúlt években, amivel persze nincsen semmi gond, hiszen tőlünk nyugatra található a leggyorsabban fejlődő országok döntő része, melyekben tényleg elgondolkoztató lehetőség a letelepedés. Ellenben a távolság, és a pár havonta, esetleg még ritkábban történő találkozások nem adnak elég lehetőséget, hogy minden egyes alkalomra külön gondoljunk, ami a felköszöntést, gratulációt vagy épp az ajándékozást illeti, de ettől függetlenül akár több ezer kilométer távolságból is megtehetjük mindezt!

A csomagküldés, mint lehetőség mindig adott, ha valamit el szeretnénk juttatni külföldön élő szeretteinknek, de sajnos ez nem mindenre alkalmas, gondolva itt legfőképp a különböző virágokra, csokrokra és növényekre. Hiszen az átlagos csomagküldő szolgálatok nincsenek felkészülve az ilyen jellegű dolgok szállítására. Ellenben egy profi, nemzetközi virágküldéssel foglalkozó cég számára nem jelentenek akadályt sem a Nyugat-Európai, sem a tengerentúli országok, mint az USA vagy akár Kanada. Az általunk választott virágok így garantáltan tökéletesen frissen, és mindenféle sérülés mentesen kerülnek majd egyenesen annak a személynek a kezébe, akinek küldeni szeretnénk azt. A nemzetközi virágküldés kiváló lehetőség lehet, ha szeretnénk gondolni szeretteinkre a jeles eseményekkor, de spontán meglepetésként!

Ha szeretne egy szakmailag kifogástalan, tökéletesen felkészült céget megbízni a nemzetközi virágküldéssel, akkor a legjobb helyen jár! Látogasson el honlapunkra, a www.theflowerbird.com –ra, és tekintse meg kínálatunkat, és ne aggódjon, kifejezetten kedvező árakkal szállítunk a világ szinte bármely országába! Kérdéseivel pedig bátran keressen fel minket az info@theflowerbird.com e-mail címen, valamint a +36-30-933-9570 telefonszámon!