RSS Feed

Olasz kerti grillek és kiegészítők: az első lépés a sikeres sütögetéshez!

Egy jó kis grill partihoz igazán nem kell sok minden, csak jó idő, finom hozzávalók, egy minőségi olasz kerti grill, némi gyakorlat, és persze éhes vendégek. A kerti sütögetés igazán alkalmas program arra, hogy összehozza az elfoglalt baráti társaságot, a már kirepült családtagokat, a régen látott rokonokat. Mert hát ki mondana nemet egy jól átsült, ízletes, fűszeres grillhúsra, friss körettel, vagy egy jó kis hamburgerezésre? Persze, hogy senki!

Ám az éhes vendégek még éhesebben és csalódottan fognak távozni, ha a grillezéshez nem tartunk be néhány tanácsot, alapszabályt. Így lehet valóban ellenállhatatlan és finom is, amit elkészítünk az olasz kerti grillen. Mert hiába a minőségi hús, a friss köretek, ha a végeredmény száraz, rágós, vagy épp ellenkezőleg, félig nyers, ehetetlen valami lesz.

A húsok grillezését végezhetjük közvetlenül a faszén fölött, vagy grill tálcán is, ezt nevezzük direkt, illetve indirekt grillezésnek. Ha pácoljuk a húsokat, adjunk nekik időt, így akár hat órával korában is szükséges lehet elkezdeni a munkát.

Csak megfelelő hőmérsékletű, izzó és nem lángoló faszénen kezdjünk neki a grillezésnek, soha semmit ne öntsünk rá grillezés közben! A hús legyen friss, ne mélyhűtött! Fontos a megfelelő vastagság, mert ha túl vastag a szelet, a közepe nyers marad. Ha alufóliát használunk, és abba csomagoljuk a sovány húsokat, azok nem fognak kiszáradni! Ne szurkáljuk villával, mert kifolyik a húsból a lé, ami szintén kiszárítja. Csak grillezés után sózzunk, mert a só elvonja a nedvességet, viszont érdemes citrommal bedörzsölni a húst, mert az felpuhítja. Szárnyas, marhahús vagy zöldség? Mindnek megvan a maga sütési ideje, amiről nem árt tájékozódni!

A Gemini Hungária Kft. weboldalán, a www.pellet-kandallo.hu címen többféle, minőségi termék mellett színvonalas, olasz kerti grillek és kiegészítők megvásárlásával készülhet a grillszezonra! Válasszon olyan kerti grillt, ami jól felszerelt, kényelmes sütögetést biztosít, és hosszú távon is számíthat a szolgálataira. Az olasz kerti grillek ilyenek, mert méretben, felszereltségben, kiegészítők terén és kivitelezésben is tökéletességre törekszünk, ha róluk van szó!

Alapozza meg a grillezés tökéletes élményét, és rendezzen világraszóló kerti partikat olasz kerti grillek és kiegészítők segítségével! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-259-0960-as és a 06-20-259-0950-es telefonszámokon, vagy a gemini.palazzetti@gmail.com e-mail címen!