RSS Feed

Oldja meg a kisteherautó szállítást megbízható módon!

Kisteherautó szállítására van szükség, ugyanis nincs megfelelő engedéllyel rendelkező személy a jármű vezetésére az adott helyszínen? Netán szeretné tudni, mit tehet, ha nehézsége adódik útközben? Autómentést vállaló szakemberek segítségével megoldhatja a kisteherautó szállítást is. Azonban fontos, hogy erre felkészült, a célra kifejlesztett eszközökkel rendelkező szolgáltatót keressen fel.

A nehézgépek és teherautók éppúgy várhatnak szállításra, mint a személygépjárművek. Meghibásodás, baleset és számos más ok miatt kerülhet sor kisteherautó szállításra is. A hatalmas tömeg miatt speciális eszközparkot igényelnek ezek a járművek, viszont könnyedén teljesíthető a feladat, ha rendelkezésre állnak a megfelelő kellékek. Bármikor van szükségünk kisteherautó szállítására, nem kell aggódnunk a megoldás miatt.

Csapatunk megbízható eszközökkel, jól képzett szakemberek segítségével látja el a kisteherautó szállítással kapcsolatos teendőket! Autómentéssel foglalkozunk több éve, amit kedvező áron, magas színvonalon végzünk. A téli időszakban sajnos bármikor előfordulhat baleset, vagy probléma adódhat egy-egy alkatrész működésével, ám ilyenkor is gyors segítséget nyújtunk, és felkészülten oldjuk meg a kisteherautó szállítást. Előfordulhat, hogy autómentéssel együtt szerviz szolgáltatást is igényel, ilyen esetben szintén rendelkezésére állunk. Nem kell aggódnia a váratlan helyzetekben, hiszen számíthat ránk. Amennyiben nincs a helyszínen olyan személy, aki rendelkezik a jármű vezetéséhez szükséges engedéllyel, viszont a célban már várakozik erre jogosult ember, gördülékenyen oldjuk meg a kisteherautó szállítást a célállomásra. Elérhetőek vagyunk napi 24 órában, így bármikor és bárhol adódik nehézsége, felkereshet bennünket. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.auto-mento.hu internetes oldalunkon!

Bármilyen ok miatt szükséges a kisteherautó szállítás, forduljon hozzánk segítségért! Tudja biztonságban járművét, és az utakon közlekedőket is! Jelezze nekünk problémáját, és bízza ránk a feladat megoldását, melyhez keressen bennünket az éjjel-nappal hívható 06-30-932-1123-as telefonszámon vagy a bobek.gabor@freemail.hu e-mail címen!