RSS Feed

Oldja meg egyszerűen és biztonságosan a szemétszállítást!

Építési, bontási vagy kerti munkálatokat végez, amely során rengeteg hulladék felhalmozódása várható? Netán már nekilátott a teendőknek, és szeretné a szemétszállítást minél gyorsabban megoldani? A feleslegessé vált anyagok gondtalanul elhelyezhetőek konténerekbe, amelyeket erre a célra kialakított járművekkel rendkívül egyszerű elszállítani.

Új ingatlan építése alkalmával, régi építmény lebontásakor és a tereprendezési munkálatok esetén is számolnunk kell a hulladékok felhalmozódásával. Fontos, hogy megfelelően elkülönítve tároljuk ezeket, és gondoskodjunk a biztonságos fuvarozásukról. A szemétszállítást érdemes hozzáértő szakemberekre bíznunk, akik biztosítják a megfelelő méretű konténereket is.

Megbízható szemétszállítás igénye esetén érdemes a Becker és M Kft.-t választania. Különböző méretű konténereket tudunk biztosítani, így az adott feladatnak megfelelő eszközzel érkezünk a megadott helyszínre. Építkezés, felújítás, vagy kerti munkálatok esetén egyaránt nagy mennyiségű hulladék gyűlhet össze. Ilyenkor fontos, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban szabaduljon meg a nem kívánatos anyagoktól. Megkímélheti magát a nehézségektől és kellemetlenségektől, ha ránk bízza a szemétszállítást. Felkészült szakembereinkkel és a legmegfelelőbb konténerszállító autónkkal gyorsan, megbízható módon oldjuk meg a szemétszállítást. Amennyiben gépi földmunkára, tereprendezésre és más, hasonló munkafolyamatok lebonyolítására van szükség, szintén a rendelkezésére állunk. Informálódjon cégünk tevékenységéről a www.kontenerbudapest.hu weboldalunkon!

Szabaduljon meg a felesleges anyagoktól biztonságos úton! Oldja meg a szemétszállítást az előírásoknak megfelelően, profi szakembereink segítségével! Jelezze felénk, hogy pontosan hol, milyen típusú és mekkora mennyiségű hulladék eltávolítására van szükség! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-942-0320-as telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet a beckertrans@amcomp.hu e-mail címünkre!