RSS Feed

Oldja meg könnyedén az vízelvezetést kondenzvíz-szivattyúval!

Vízelvezetés egyszerűen, a tartályok rendszeres ürítése nélkül? Lehetséges, ugyanis a szivattyúk sorából kiemelkedő, számos pozitív tulajdonsággal rendelkező kondenzvíz-szivattyú többféle berendezéshez alkalmas. Automatikus működtetetésének köszönhetően kényelmes használatot biztosít, és a túltöltés miatt sem kell aggódia.

A kondenzvíz a klimatizált helyiségek levegőjéből származik, ugyanis elkerülhetetlen a páralecsapódás, mértéke pedig több tényezőtől függ. Nagyon fontos, hogy elegendő figyelmet fordítsunk a kondenzvíz elvezetésére, mivel ennek hanyagolása esetén problémáink adódhatnak. Olyan csövet kell beszerelnünk, amely megfelelően lejt, és egyáltalán nincs benne emelkedő szakasz. Amennyiben ez nehézséget okoz, célszerű kondenzvíz-szivattyút alkalmaznunk. Ipari páramentesítő gépek használata során még hatékonyabb lehet a párátlanítás teljesítménye, ha kondenzvíz-szivattyút veszünk igénybe. Jelentősen megkönnyíthetjük az összegyűjtött víz elvezetését, ugyanis a kondenzvíz-szivattyú működtetése mellett nem kell tartályt használnunk. Folyamatos üzemelés során kiváló eszközként szolgál, hiszen bizonyos szint elérésekor magától indítja a víz elvezetését.

Hűtő-, fűtő-, és klímaberendezésekhez ideális, könnyedén működtethető kondenzvíz-szivattyúval és egyéb típusú, minőségi szivattyúk széles választékával várjuk IBO-Szivattyú Webáruházunkban. Kedvező árakkal, házhozszállítási lehetőséggel, rugalmas kiszolgálással és megbízható kellékek kínálatával állunk rendelkezésére. Tudjon meg többet termékeinkről a www.ibo-szivattyu.hu weboldalunkon!

Feledkezzen meg a tartály ürítésének fáradalmairól, és működtesse kényelmesen, korszerű technika alkalmazásával rendszerét! Használja ki a kondenzvíz-szivattyú előnyeit Ön is! Bármilyen kérdése merül fel a szivattyúkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk elérhetőségeinken, hívjon minket a 06-20-395-1670-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@ibo-szivattyu.hu e-mail címünkre!