RSS Feed

Ön is felkészült már az új videojátékokra?

Mert mi igen! A mai rendkívül gyorsan fejlődő világban a technikai fejlesztéseké a főszerep. Ez nem csak a hardver, de a szoftver újításaiban is megjelenik. Évről évre lélegzetelállító programok, játékok, perifériák bukkannak fel, és ide tartoznak a videokártyák fejlesztései is. Minden gamer, akinek fontosan az új számítástechnológiai eszközök, tűkön ülve várja ezeknek az újdonságoknak a bejelentését.

Ebben az évben rengeteg izgalmas és ígéretes videojátékot mutattak be különböző rendezvényeken – pl. E3 -, melyekre fel kell készülnünk! Aki nem újított gépet, vagy cserélt le egy-egy elöregedett alkatrészt az előző egynehány évben, annak bizony most fel kell kötni a gatyáját! A videokártyák (grafikus kártyák) hihetetlen mennyiségben és gyorsasággal jelennek meg egyre nagyobb teljesítményt nyújtva, egyre kisebb energiafogyasztással. Higgye el, idén megéri újítani, és venni egy modern videokártyát! Gyönyörű képvilágú, elképesztően szép atmoszférájú, és részlet gazdag kidolgozással rendelkező videojátékok kerülnek a piacra ebben az idényben!

Na de mit ér a videokártya által nyújtott teljesítmény, az akadásmentes, kép anélkül, hogy ki tudnánk azt élvezni! Bizony, érdemes beszerezni egy jó HD monitort – ha még eddig nem tette meg! Persze az se szabjon gátat, ha már van egy – meglátja, milyen hasznos tud lenni két monitor! Na és mi van a perifériákkal? Bizony, a gamer egérről szeretnénk pár szót mondani. Ugyanis össze sem hasonlítható a játék hatékonysága és kényelmessége, ha nem egy irodai, hanem egy külön játékos célra kifejlesztett gamer egérrel irányítjuk a dolgokat. Az egér rendelkezhet hozzáadott gombokkal, amik megkönnyítik a játékos életet. A legtöbb képes DPI-t (pixelsűrűség) váltani, így nem fog az egér pixeleket ugrálni a képernyőnkön – vagy épp pont azt fogja tenni, kinek mire van szüksége. Emellett a gép előtt töltött órákat kényelmesebbé teszi az egér kialakítása.

Na és itt van a gamer billentyűzet is. Próbált már irodai klaviatúrát használni játékos célra? Ne próbálja meg! Sem a test, sem a gombok kialakítása, elhelyezkedése, mérete és formája nem alkalmas a játékra. A billentyűk lenyomásának reakcióidejéről nem is szólva. A gamer billentyűzet az egérhez hasonlóan tartalmazhat plusz gombokat, amik általában programozhatóak. Szintúgy kényelmesebb és hatékonyabb mind a játék, mind a gépelés területén.

Ugye nem is kell többet mondanunk arról, hogy éppen itt az ideje lecserélni, vagy beszerezni új perifériákat, esetleg hardvert! Mi azért dolgozunk éjjel-nappal a PCland-nél, hogy Ön a legújabb és legjobb minőségű termékeket kaphassa a piacon a legjobb árakért! Szenvedélyünk a számítástechnika, amit nem is félünk megmutatni: nézze meg Ön is a www.pcland.hu weboldalunkon! Ha bármilyen kérdése merül fel, írjon nekünk e-mailt: info@pcland.hu, árajánlatért: arajanlat@pcland.hu, vagy hívjon minket telefonon a 06 21 381 39 80, 06 21 381 39 81, 06 21 381 39 77!