RSS Feed

Óvja kedvencét, döntsön mellettünk és a kisállatszállítás mellett szabályozható hőmérsékletű raktérrel!

kisállatszállítás

Kánikulában senki sem mozdul ki szívesen a hűs szobából. A meleg, embert és állatot egyaránt megvisel, ami külön megterhelő beteg vagy sérült állapotban. A gazdiknak ügyelni kell arra, hogy a kedvenceik érdekében mindent megtegyenek és elviselhetőbbé tegyék számukra a forróságot. Azonban a gazdáknak sincsen mindenre befolyásuk és nem tudnak mindig ideális körülményeket teremteni. Ilyenkor a legjobb, amit tehetnek, hogy igyekeznek a lehetőségekhez képest jó döntést hozni az állat érdekében.

Nagy melegben a kisállatszállítás az egyik kényes dolog, amit meg kell oldani. Ebben szeretnénk segíteni mi, akik kisállatszállítással is foglalkozunk. A szolgáltatásaink közül megrendelhető kisállatokszállítása is, amit kifejezetten úgy terveztünk meg, hogy az minden körülmények között eleget tegyen az olyan elvárásoknak, mint az állatok biztonsága vagy jó közérzetet. Tehát a szállító járművek rakterét úgy alakítottuk ki, hogy szabályozható hőmérsékletű legyen. Amikor a hőmérséklet nagyon megemelkedik, az ilyen zárt terekben egyre inkább fülledté, forróvá válik a levegő, ami extrém esetben az állat halálát is okozhatja. A beteg, sérült állat kisállat szállítás közben csak még rosszabb állapotba kerül, ami nem szolgálja a javát. Egy rövidebb út alkalmával is nagy előnyt jelent egy olyan raktér, ahol szabályozhatóa hőmérséklet, útban az állatorvosi rendelőhöz vagy hazafelé az állatklinikáról. A gondos gazdik minket választanak és olyan kisállatszállítást, ahol szabályozható hőmérsékletű a raktér.

A www.tetemszallitasbudapesten.com weboldalon a cégünk mindenben részletes tájékoztatást ad ügyfeleinek kisállatszállításról. Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén és hívjon minket a 36-30-311-77-88 telefonszámon vagy írjon a honlapunkon keresztül nekünk üzenetet, ha szüksége van a szolgálatainkra kisállatszállításhoz szabályozható hőmérsékletű raktérrel!

Címkék: