RSS Feed

Piacképes szakmát keres? Ismerje meg tanfolyamainkat!

Manapság nagyon nehéz kiszűrni azokat a foglalkozásokat, amelyek igazán piacképessé válhatnak és mivel a világ folyamatosan változik, úgy vele együtt az igények a munkapiac terén is, így a megélhetésért és a kiszámíthatóbb jövőért bárki számára szükségessé válhat, hogy tovább képezze magát. Szerencsére egyre több helyen van lehetőség különböző tanfolyamokon részt venni, melyek elvégzése után szinte azonnal elhelyezkedhet új szakmájában!

A tanfolyamok között igen nagy népszerűségnek örvendenek azok, amik ipari területekre specializálódnak. A targoncavezető tanfolyamok iránt kimagasló érdeklődést mutatnak az emberek, hiszen a berendezések a legkisebb raktárhelyiségekben is előfordulnak, kezelésükhöz pedig külön szakembert kell alkalmazni, ennek alapján mindig szükség van tapasztalt targoncavezetőre, aki biztonságban, kellő szaktudással tudja üzemeltetni a berendezést.

A targoncavezető tanfolyamok iránti keresletet cégünk, a Precíz Kft. is figyelembe vette, így vállalkozásunk már nemcsak a munkavédelem terén nyújt szakszerű segítséget az ügyfelek számára, hanem a továbbképzések tekintetében is, ezáltal a lehetőség adott, hogy bárki piacképes szakmára tegyen szert. Tanfolyamaink kínálatát folyamatosan bővítjük, ezért a targoncavezető tanfolyam mellett számos i pari területre is képzünk ki szakembereket, ennek köszönhetően bárkiből válhat emelőgép kezelő vagy elhelyezkedhet az építőipar területén is! Képzéseinket olyan oktatók tartják, akik saját szakterületük kiválóságai, ezért biztos lehet benne, hogy hasznos, naprakész tudásra tehet szert a különböző ipari gépek kezelésével kapcsolatban.

Tájékozódjon cégünk tanfolyamairól honlapunkon, www.precizkft.hu webcímen! További kérdés esetén érdeklődjön bátran telefonon, a 06-62-547-960-as számon, vagy írjon e-mailt az info@precizkft.hu címre, munkatársaink készséggel segítenek! Ne feledje, a tudás hatalom, érdemes minél több területen jártasnak lenni! Alapozza meg jövőjét, várjuk tanfolyamaink egyikén!