RSS Feed

Pontos és igényes megmunkálás? Asztallapos, vízszintes fúró-maróművel lehetséges!

Egyedi kérésekkel fordulnak Önhöz, amelyeknek nem tud a meglévő eszközökkel eleget tenni? Netán új vállalkozást indít, vagy szeretné fejleszteni a cégét? A munkadarabok elkészítéséhez nélkülözhetetlenek a megbízhatóan működő, korszerű gépek. Asztallapos, vízszintes fúró-maróművel eleget tehet az igényeknek, és színvonalasan végezheti munkáját.

Az anyagmegmunkáló gépek lehetővé teszik a gyors, precíz tevékenységet, valamint könnyebben érhetünk el kiváló eredményt. A speciális feladatok ellátására különféle berendezések állnak rendelkezésünkre; ilyenek a vízszintes fúró-maróművek is, amelyek a nagy és nehéz munkadarabok hatékony megmunkálásában vannak segítségünkre. Asztallapos, vízszintes fúró-maróművel még könnyebben végezhetünk pontos munkát, mert ez a gép vezérlőrendszerrel működtethető, amely kényelmesen programozható.

Új technológiával és koncepcióval, modern formatervezésű gépekkel várjuk a Fermat Gépek Kft.-nél. Többféle típusú vízszintes fúró-maróművel állunk rendelkezésére, amelyek közül saját munkaterületének megfelelően választhatja ki a legmegfelelőbb típusú szerkezetet. A pontos asztallal, magas axiális erővel, termelékeny orsóházzal jellemezhető asztallapos, vízszintes fúró-marómű nagy segítséget nyújthat tevékenysége során. Eleget tehet a legigényesebb ügyfelek kéréseinek is, ha a nálunk beszerezhető vízszintes fúró-maróművekkel dolgozik. A kifinomult funkciók használatával, kényelmesen és biztonságosan kezelhető asztallapos, vízszintes fúró-marómű több típusával találkozhat, így egyéni szempontjai szerint rendelheti meg a legmegfelelőbb szerkezetet. Tudjon meg többet termékeinkről és cégünk tevékenységéről a www.fermatmachinery.com/hu weboldalunkon!

Teljesítse az Önhöz érkező kéréseket nehézségek nélkül! Alkalmazzon asztallapos, vízszintes fúró-maróművet, és tegyen eleget az egyéni igényeknek! Tervei megvalósításához forduljon hozzánk a 06-32-422-670-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a gepek@fermat.cz e-mail címünkre!