RSS Feed

Pótolja a főtengely szimeringet megbízható helyről!

Nem indul el a robogója, vagy más nélkülözhetetlen járműve? Gyártással vagy javítással foglalkozik, és rendszeresen szüksége van tömítéstechnikai elemekre? A főtengely szimering kiemelt szerepet játszik, aminek a sérülése, kiszáradása, vagy hiánya esetén elengedhetetlen a gyors és megbízható pótlás.

A járművek, a gépek, és a különböző berendezések esetében is nagy szerepet játszanak a tömítőelemek. Az egymáshoz kapcsolódó alkatrészeket, és a más-más halmazállapotú anyagokat a helyükön kell tartani, és fontos, hogy helyesen lássák el a funkciójukat. Erre a célra szolgálnak a tömítések, amelyek megakadályozzák a két, egymáshoz közvetlenül kapcsolódó tér közötti anyagáramlást. Többféle tömítés alkalmazására van lehetőség, ezért lényeges, hogy mindig az adott termék típusának és egyedi tulajdonságainak megfelelő elemet használja fel.

A főtengely kuplung és gyújtási oldalon található a főtengely szimering. Ha ez meghibásodik, vagy nélkülözhetetlenné válik a főtengely cseréje, nem maradhat el a főtengely szimering pótlása. A kipufogóból jövő kékes füst biztos jelzés, mivel ezt az égéstérbe szivárgott olaj okozhatja.

Előfordulhat a főtengely szimering kiszáradása, ami a hosszú téli időszak alatt gyakran okoz problémát a robogók tulajdonosainak. Ha nem indul a kétkerekűje, érdemes a főtengely szimeringet megvizsgálni, és szivárgás esetén fontos, hogy haladéktalanul cserélje.

Tömítéstechnikai termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozó cégünknél, a KKT Kft.-nél megtalálhatja a megfelelő főtengely szimeringet. Többféle méretű és típusú elemeket készítünk, így a mi segítségünkkel könnyen megoldhatja a feladatát. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről, és széles kínálatunkról a www.ktt.hu  internetes oldalunkon!

Gondoskodjon a járművek és a berendezések helyes működéséről! Pótolja minél egyszerűbben a megfelelő főtengely szimeringet! Bármilyen tömítéstechnikai elemre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Keressen bennünket a 06-99-524270-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a ktt@ktt.hu e-mail címünkre!