RSS Feed

Praktikus ajándék a dolgozószobába!

December közeledtével, mikor kézzelfogható közelségbe kerül az ünnep, felmerül az örök kérdés is: mit ajándékozzunk, ami még nincs, kihasználható, és örömöt szerzünk vele? Nehéz olyasmit találni, főleg ha kevés időt szánunk a keresésre, ami hasznos, dekoratív vagy egyszerűen olyasmi, amire az illető mindig is vágyott, de önmagának soha nem vásárolta meg! Miért ne lehetne egyszerre az összes felsorolt pontot teljesíteni a karácsonyi ajándék vásárlás során?

Egy irodai forgószék elsőre nem hangzik túlságosan izgalmas ajándéknak, de ha megnézzük, közelebbről máris látni fogjuk, hogy nincs is ennél praktikusabb ajándék. Az irodai forgószék természetesen azoknak ajánlott elsősorban, akik sok idő töltenek íróasztal előtt ülve. Akár az irodába, de akár az otthoni íróasztalhoz, a dolgozószobába is éppen megfelelő egy vadonatúj irodai szék. Ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ülőalkalmatosságon ülve töltjük el a munkára szánt hosszú órákat. Önöknél megfelelő a szék? Ha a válasza nem, remélhetőleg az Ön családjából is gondolt valaki a kényelmére, és meglepi Önt egy irodai székkel.

Ha állandó hátfájással küszködik, merev nyakkal, sajgó derékkal áll fel az íróasztaltól, tehát úgy hagyja ott az irodai széket, hogy minden tagja beállt, idővel csak egyre rosszabb lesz, nem segít az sem, ha szünetet tart, ha tornáztatja a tagjait! A sok órán át tartó ülés egyáltalán nem egészséges, de egy megfelelő irodai székkel ideális állapotban, megfelelő tartásban töltheti a munkaidőt. Ennek megteremtésére képes egy olyan irodai forgószék, amit úgy terveztek, hogy teljes mértékben az emberi test anatómiájához igazodjon, ergonomikus kialakítással védve a hátat, a nyakat és a törzset. Minőségi alapanyagok, stabil váz, állítható háttámla, mozgatható görgők, szivacsos kialakítás teszik kényelmessé és tartóssá a legjobb irodai forgószékeket.

A www.irodaiszekek.hu weboldalon számtalan terméket talál ebben a kategóriában és a legjobbat vásárolhatja meg karácsonyi ajándékba. A 06-1-361-9395 és a 06-20-432-2220 telefonszámokon vagy a szekek@irodaiszekek.hu email címen érdeklődhet a részletekről!