RSS Feed

Raktározzon színvonalasan, megbízható eszközökkel!

Raktárában egyre több terméket tárol, ami miatt olyan eszközökre van szüksége, amelyek kiválóan segítik ebben? Speciálisan kialakított salgó polcrendszerrel egyedülálló és egyszerű módon végezheti el feladatát, raklapos állványokkal pedig több szinten helyezheti el sérülésmentesen áruit.

A raktári polcrendszerek terén nagyon fontos, hogy alaposan átgondoljuk, pontosan milyen kellékeket, és azokat hogyan alkalmazzunk. Az adott hely méretének megfelelően érdemes előre megterveznünk a tárolandó termékek állítási és fektetési módját. Praktikusság szempontjából egy salgó polcrendszerrel rendkívül jól járhatunk, raklapos állványokkal pedig könnyedén pakolhatunk a magasba is. Minőségi elemek estén nem kell aggódnunk a strapabírás kérdése miatt sem.

Hatékony és elképzelései szerinti raktározás céljából nálunk, a RAKTECH Magyarország Kft-nél, a lehető legjobb helyen jár. Rendkívül fontosnak tartjuk a színvonalas tárolást, amely érdekében megbízható eszközöket biztosítunk. Salgó polcrendszereink tökéletesen oldják meg a rendezettséget, így raktárába, de akár irodájába vagy más helyiségeibe is kiválóan alkalmazhatóak. Raklapos állványaink más-más típusokban rendelhetőek annak megfelelően, hogy maximálisan sikerülhessen a helykihasználás.

Amiért mindenképp érdemes tőlünk beszereznie salgó polcrendszerét, és raklapos állványait:

 

–          Teherbírásuk különböző, igény szerint választható.

–          Stabil és praktikus megoldást biztosítanak.

–          Egyedi elrendezésűek és méretezésűek.

–          Könnyen átszerelhetőek.

–          Hosszú időn keresztül helytállóak.

 

Hozzáértő és felkészült munkatársainkkal igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy kifogástalan kialakítású lehessen logisztikai környezete! Látogasson el honlapunkra, a www.raktech.hu–ra, és informálódjon rólunk, valamint termékeinkről bővebben!

Teendőit lássa el gördülékenyen, amihez az áruk átlátható és biztonságos raktározása elengedhetetlen! Kérje díjmentes szolgáltatásunkat és rendelje meg tőlünk az igényeinek maximálisan megfelelő salgó polcrendszereket vagy raklapos állványokat! Felmerülő kérdései esetén készséggel állunk rendelkezésére. Keressen bennünket a 06-1/700-4006–os telefonszámunkon, vagy e-mailben, az info@raktech.hu címen keresztül!