RSS Feed

Randi helyek

Egy jó randi hely már fél siker! Szerencsére ma már annyi helyre viheted a párodat, leendő barátnődet, hogy nagyot nem lehet tévedni. Klasszikus randi helyek azonban mindig beválnak, nem véletlenül klasszikus helyek. Most lássunk néhány bevált randi helyet!

Randi helyEgy étterem: egy csendes kis étterem szintén a bevált és klasszikus randi helynek számít. Ideális helyszín arra, hogy megismerkedjetek egymással, hiszen beszélgetésre van kitalálva ez a hely. Egy finom fogás elfogyasztása közben sok mindent megtudhat partneredről. Zsúfolt, hangos zenés helyre nem szerencsés első időben vinni párodat, mivel nem tudtok majd beszélgetni.

Budai Vár: A vár egy igazán romantikus randi hely, ahol sétálhattok egy jót. A vár este a legszebb, de napközben is ellátogathattok ide. A kilátás gyönyörű, főleg sötétben, amikor a városi fények beborítják a tájat. Nem messze a citadellára is felmehettek, ahol szintén fantasztikus látvány fogad titeket és a Szabadság szobor is szép az esti kivilágításban.

Randi helyKözös program: Valamilyen közös program szervezése is ideális, nyáron például a meleg időben egy cukrászdába ellátogatni nyerő ötlet, a cukrászdalátogatás, fagyizás is egy klasszikus randi program. Télen randi hely lehet egy teaház, ahol felmelegíthetitek magatokat egy jó forró teával, de akár korcsolyázni is elmehettek.

 

Címkék: , , , , ,