RSS Feed

Rendezvényei kellékeit készíttesse stílusosan, környezetbarát módon!

Több eseményen is részt vesz cégét képviselve a közeljövőben, netán saját rendezvényt szervez, és ezen alkalmakkor szeretne egyedülálló kellékekkel megjelenni? A meghívók készítése, a karszalagok nyomtatása, és az ehhez hasonló feladatok minőségi kivitelezést igényelnek, amelyek gyártását legjobb, ha tapasztalt, korszerű technológiával dolgozó szakemberekre bízza.

Szakmánkban többször adódnak lehetőségek, amikor részt vehetünk olyan kiállításokon, ahol magunk népszerűsíthetjük szolgáltatásainkat. Ha pedig mi szervezzük az adott eseményt, színvonalasan szükséges felkészülnünk minden nélkülözhetetlen kellékkel. A meghívók készítése, az érkező látogatók beléptetéshez elengedhetetlen karszalagjainak nyomtatása mind-mind tervezést, majd kitűnő módon történő kivitelezést igényelnek. Az év vége közeledtével pedig nagyszerű ajándékként szolgálhatnak a vállalkozásunk logójával ellátott fali naptárak, amelyeket elképzelésünk szerint gyártathatunk.

Rövid átfutási idővel vállaljuk teljes nyomdai folyamat munkálatainak lebonyolítását a Raszter Nyomda munkatársaiként! Kiemelkedő szerepet tulajdonítunk a környezetbarát tevékenységnek, és nagy örömünkre szolgál, hogy újra díjat vehettünk át ennek köszönhetően.

Korszerű technológiával dolgozva, a legkiválóbb eszközöket felhasználva végezzük fali naptárak, céges nyomtatványok, meghívók készítését, karszalagok nyomtatását, és az egyéb digitális nyomtatással járó feladatokat. Amennyiben szeretné, ha a rendezvényeivel kapcsolatos kellékek határidőre, kiváló minőségben kerülnének a kezébe, nálunk a legjobb helyen jár, hiszen az összes digitális nyomtatással kapcsolatos teendőt problémamentesen látjuk el. Tájékozódjon az általunk kínált szolgáltatásokról részletesen a www.raszternyomda.hu internetes oldalunkon, ahol referenciáinkat is megtekintheti!

Készüljön egyedi, stílusos eszközökkel a soron következő eseményeire, méghozzá környezetbarát módon! Válasszon minket, és legyen teljes mértékben elégedett megrendelt termékeivel! Digitális nyomtatás, ofszet nyomtatás céljából vegye igénybe megbízható, gyors munkánkat! Hívjon bennünket a 06-1-237-00-76–os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kereskedelem@raszternyomda.hu e-mail címünkre!