RSS Feed

Részesítse gyermekét egyedülálló élményben, elektromos autó kölcsönzésével!

Gyermeke rajong az autókért, ezért biztonságos és egyedülálló módot keres, amely során betekintést nyerhet a vezetés világába? Esetleg autókkal kapcsolatos, egyedi ajándékkal lepné meg a kicsit egy ünnepi alkalom keretein belül? Többféle típusú kisautó közül válogathat, amelyeket elektromos autó kölcsönzés során bármikor igénybe vehet családjával együtt!

Szülőként a nap egészében rengeteg teendő vár ránk. Mindegyikünk igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni gyermekével, aminek egy része a szórakozásból áll. A kisfiúk előnyben részesítik az autós játékokat, és már egészen kicsi korukban vágyuk, hogy Ők is vezethessenek. Könnyedén teljesíthetjük ezt a kérésüket, hiszen lehetőség van különböző elektromos kisautók használatára. Sokan már találkoztunk ezekkel a nagyszerű eszközökkel kalandparkban, vagy más hasonló, kikapcsolódást nyújtó helyen. Jó hír, hogy nem csak bizonyos területeken fizethetjük be gyermekünket a játékokra, hanem lehetőségünk van az elektromos autó kölcsönzésére is. A vezetés örömén kívül más előnyökkel is jár a szórakozás e módja. A kicsik észrevétlenül szerezhetnek tudást a vezetés alapjairól, valamint nagymértékben fejlődhet a térlátásuk, térérzékelésük. Koncentrációs és koordinációs készségük szintén pozitív irányba változhat, ugyanis az elektromos kisautóban ülve folyamatosan figyelniük kell az útra, és a környezetükre.

Egyedülálló élményben részesítheti gyermekét, és más szülők csemetéit is, ha az elektromos autó kölcsönzése mellett dönt. Kicsi Kocsi Boltunk által különféle elektromos kisautókat próbálhatnak ki a kicsik. A családi események szervezése során, és céges rendezvények keretein belül is népszerűségnek örvendő elektromos autó kölcsönzése feledhetetlen pillanatokat nyújthat a gyermekek számára. Ismerkedjen meg szolgáltatásunkkal a www.kicsikocsibolt.hu weboldalunkon!

Családi rendezvényén kedvezzen a gyerekeknek is! Okozzon örömet a kicsiknek elektromos kisautók bármelyikével! Kérje árajánlatunkat a 06-30-8377389 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kicsikocsibolt.hu e-mail címünkre!