RSS Feed

Roncsautó felvásárlás

Szeretne megszabadulni a forgalomba már nem hozható autójától? Válassza az autóbontónk nyújtotta lehetőséget, és adja be járművét Ön is!

A hulladékká vált gépjárműveket köteles a tulajdonos a forgalomból kivonatni, és az ezzel kapcsolatos tennivalókat ellátni, autóját valamelyik regisztrált autóbontó cég számára, bontás céljából átadni. 
Ezzel együtt rengeteg ember keres autója részére jó állapotban lévő alkatrészt, amely valami miatt hiányzik. Annak érdekében, hogy Ön is segíteni tudjon másoknak, lehetősége van beadni autóbontóba totálkáros járművét, hiszen lehet, hogy épp arra az alkatrészre van szüksége valakinek, amely az Ön gépjárművében nem károsodott. Érdemes olyan autóbontót választani, ahol kiváló képzettségű szakemberek látják el a feladatukat, hiszen ez hozzásegít az autók szakszerű bontásához. Ilyen szolgáltatást nyújt a Beck&Beck Autóbontó, ahol profi módon, és legálisan történik a bontás folyamata.

A roncsautók leadásának előnyei a Beck&Beck Autóbontónál:

  •   kedvező felvásárlási ár
  •   bontási igazolás
  •   alkatrészek aktuális állapotának felmérése

Nagyon fontos számunkra a környezetvédelem, így figyelmet fordítunk a különböző előírások pontos betartására. A www.beckbonto.hu honlapunkon tájékozódhat arról, hogy regisztrált, Budapesten a 22. kerületben található márkafüggetlen autóbontónk szakszerű, gyors, megbízható segítséget nyújt Önnek autója átvételében és bontásában, de más jellegű szolgáltatást is biztosít. Foglalkozunk autójavítással, lakatos munkákkal, és gyorsszervizzel is.

A Beck&Beck Autóbontó által biztosítottak a következő tulajdonságokkal rendelkeznek:

  •   garantáltan minőségi állapot
  •   megújuló és bővülő termékek kínálata
  •   kedvező árak
  •   hozzáértő munkatársak
  •   részletes, precíz átvizsgálás

Válassza a Beck&Beck Autóbontót, és szakképzett munkatársaink a lehető leggyorsabban oldják meg problémáit!
Forduljon hozzánk bármilyen kérdésével, igyekszünk részletes tájékoztatást adni, valamint segíteni a forgalomból való kivonáshoz szükséges tudnivalókkal, teendőkkel kapcsolatban is! Keresse kollégáinkat a 06-1-207-14-74 –es telefonszámon, vagy üzenetet írva e-mailben az info@beckbonto.hu címre!