RSS Feed

Rosszul záródik az ablak? Javíttassa a vasalatot profi szakemberekkel!

Egy rosszul záródó ablak, vagy ajtó nem csak bosszúságot okoz, hanem jelentős anyagi kiadást is, főleg téli időszakban. Ilyenkor a réseken beáramló hideg levegő miatt nem lehet megfelelő hőmérsékletet fenntartani a lakótérben, emiatt egy idő után olyan érzésünk támadhat, mintha az utcát fűtenénk. A szoruló, vagy rosszul záródó ablak hibáját a vasalatok okozzák, ezért minél hamarabb érdemes profi szakember segítségét kérni, aki precíz munkával megszünteti a problémát!

A nyílászáró vasalat javítása akkor már nem várathat magára, amikor az ablakot, vagy ajtót csak erős csapkodással tudja bezárni, ugyanis ez nemcsak a nyílászárónak okozhat végzetes sérüléseket, hanem a falaknak is! Repedések keletkezhetnek, emiatt akár faljavítással is számolhat, de fennáll annak az esélye is, hogy a nyílászárók mennek tönkre! Ha folyamatosan halogatja a nyílászárók vasalatainak javítását, nem csak az energiafogyasztásra kell tetemes összeget ráfordítania, hanem a felújításra is!

A nyílászárók vasalatainak javítása rendkívül precíz munkát igényel, ezért csakis olyan szakemberre érdemes bízni a feladatot, aki kellő tapasztalattal és rálátással rendelkezik a vasalatok hibáira, így nem fordulhat elő, hogy javítás helyett feleslegesen kicseréli a még menthető alkatrészt! A nyílászárók vasalatainak javítása előtt a szakember először felméri a helyreállítandó nyílászárót, majd csakis ezután kezd bele a tényleges munkálatokba!

Ha Ön is problémákat észlel a vasalatokkal kapcsolatban, és nem szeretné halogatni javíttatásukat, forduljon hozzám bizalommal! Józsa Árpád vagyok, több éves tapasztalattal rendelkezem a nyílászárók vasalatainak javításával kapcsolatban, így a minőségi, megbízható szolgáltatás garantált! Tevékenységemről információkat a honlapomon találhat bővebben, amelyet a www.ablakjavitasok.hu címen érhet el! Kérdés esetén hívjon telefonon a 06-30-384-4431-es számon vagy írjon e-mailt a gyorsajanlat@citromail.hu címre!