RSS Feed

Segítség! Telefontöltőre van szükségem!

A technika ma már teljesen körbe vesz minket, az élet minden területén. Mondhatnánk azt is, hogy kissé elkényelmesedtünk, ezért van az, hogyha egy elektronikai eszközünk elromlik, pánikba esünk és akár az egész napunk általa megbélyegződik. Hozzánk nőttek, azonnali megoldásra, segítségre van szükségünk, ha jön a baj. Ilyenkor a legideálisabb olyan szervizt keresni, ahol a javításhoz szükséges eszközöket is megvásárolhatjuk, mert lehet, csak egy új kábelre van szükség.

Az egyik leggyakrabban előforduló hiba, legfőképp a telefonok és táblagépek esetében az akkumulátor és töltőjüknek a hibája. Ezt különféle okok előzik meg, sokszor azért jelentkezik, mert a tulajdonos a kapkodás hevében, csomagolásnál nem megfelelő módon rakja el például a tablet töltőjét, ezáltal törés keletkezik benne, és jó pár ilyen alkalom után már képtelenség tölteni vele az eszközt. Jó pár tévhit is kering az emberek között, hogy hogyan is érdemes okosan tölteni technikai eszközeinket, főleg telefonjainkat, mivel azt használjuk a legtöbbször. Az egyik elmélet az az, hogy hagyni kell teljesen lemerülni a mobiltelefont a tartós élethossza érdekében. Az igazság ezzel szemben az, hogy ez inkább árt, mint használ a telefon akkumulátorának. Érdemes sokszor, kicsit tölteni mobilunkat, mint a lemerüléstől teljesen 100%-ig feltölteni. Sokan azt ajánlják, hogy például,ha a telefonunk 50%-ot jelez ki, akkor 80-90%-ig elég töltésen hagyni. Óvjuk a telefon töltőjét a szélsőséges hőmérsékletektől, mert nem tesz jót a mobiltelefonnak sem, ha például egy tűz forró autóban próbálunk egy nagyobb energialöketet adni eszközünknek. Ha mindezt betartjuk, akkor is előfordulhat, hogy szervizre lesz szükségünk, vagy új töltőre. Sajnos az akkumulátorok, kábelek mára már „fogyóeszközzé” váltak, korábban hosszú távon tervezhettünk velük. Fontos, hogy mindig vigyázzunk eszközeinkre, mert sokszor nem is gondolnánk, hogy a hibát mi okozzuk!

Ha már megtörtént a baj, ne aggódjon, mert szervizünk azon van, hogy segítsen, és a hibát hamar orvosoljuk! A javításhoz az alkatrészeket is beszerezheti nálunk, a SMA Rendszerház Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-nél! Keresse fel honlapunkat a www.notebook-alkatresz.hu címen és tájékozódjon termékeinkről! Kérdés esetén írjon nekünk az info@notebook-alkatresz.hu e-mailre, vagy hívjon a 06-30-409-8108-as telefonszámon!