RSS Feed

Sose késő nyelvet tanulni! – Tegye ezt külföldi nyelvtanfolyam segítségével!

Nyelvet tanulni nagyon fontos, és soha sem késő! Napjainkban rengetegen szeretnének külföldön dolgozni, és az egyetlen visszatartó erő sokszor a nyelvtudás hiánya, ezért a többség le is mond egy ilyen karrierlehetőségről, azzal indokolva, hogy felnőtt fejjel nem fog tudni megfelelően elsajátítani egy nyelvet. Jó hír, hogy ezért nem kell lemondania egy határon túli, jobban fizető munkáról, pár hét alatt lehetősége van bármilyen idegen nyelvet alap szinten elsajátítani, egy külföldi intenzív nyelvtanfolyam segítségével.

Itthon a tanulni vágyók többsége már sok különböző nyelvtanfolyamokat megjárt, ami jelentős anyagi ráfordítást is jelent, elég csak, ha a tankönyvek megvásárlására gondolunk. Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy hiába kínálják vonzó árakon a hagyományos, tantermi nyelvtanfolyamokat, az ott megszerzett tudás nem elég hatékony, és sok esetben a diák nem tudja megfelelően használni például egy idegen nyelvű állásinterjún.

Egy külföldi intenzív nyelvtanfolyam minden olyan körülményt biztosít, ami egy tantermi környezetben nem elképzelhető. Egy felnőtt diáknál nagyon fontos, hogy a gátlások oldódjanak, és sikerélményt szerezhessen abban, hogy megérteti magát egy idegen nyelvűvel, egy külföldi nyelvtanfolyam mindezt biztosítja. A jelentős fejlődés már 2-3 hét után tapasztalható, ez annak is köszönhető, hogy külföldi terepen bárki el tud sajátítani egy idegen nyelvet, akár különösebb alap tudás nélkül is! A külföldi intenzív nyelvtanfolyam elsősorban olyanok számára ajánlott, akik határon kívül vállalnának munkát, vagy itthon nem találják számításukat, és új karrierlehetőségen gondolkoznak egy másik országban. A nyelvtanfolyami csoportok már önmagukban is nemzetközi környezetet alkotnak, a világ minden pontjáról érkeznek diákok. Az órákat fakultatív foglalkozások követik, ahol lehetőség van kipróbálni a tanfolyamon megtanult ismereteket.

A World Education segít elérni céljait! Tájékozódjon tanfolyamainkról weboldalunkon, a www.worldedu.hu címen, kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-897-7828-as számon, vagy írjon e-mailt az info@worldedu.hu címre!