RSS Feed

Spirálkompresszor, mint modern technológia

Kompresszorokra rengeteg területen szükség van. A kompresszor egy gép, ami meghajtva a gáz nyomását növeli, térfogatát pedig csökkenti. Hasonlóan működik, mint a szivattyúk – de a kompresszorok összenyomható gázokat szállítanak.

A kompresszorokra általában az ipari területeken van nagy szükség, úgy, mint élelmiszeripar, elektronikai gyártóipar, gyógyszeripar, laboratóriumi körülmények, vegyipar. A kompresszoroknak több fajtája is kialakult, melyek közül az egyik legmodernebb megoldás a spirálkompresszor. Ez rengeteg újdonságot és számtalan előnyt hozott az ipari gépek építésében, javításában és fejlesztésében egyaránt.

A spirálkompresszorok halkabbak, mint hagyományos társaik, 25-30 évig működnek általánosan, tökéletes a szigetelésük, és a szelepekben jelentkező nyomásesés ennél a kompresszornál elmarad. Szintén érdemes azt a jellegzetességét megemlíteni, mivel kevesebb mozgó alkatrésszel rendelkezik, ezáltal csökkennek a meghibásodási lehetőségek.

A spirálkompresszorok kiválóak klíma berendezéseknél, folyadékhűtő rendszereknél, ipari hűtéstechnikai berendezéseknél és hőszivattyú rendszereknél. Ez mind fejlődő ágazat, ami a mai modern technológiát illeti. Ebből is látszik, hogy a fejlődő technikák is mind a modern, megbízható és korszerű kompresszorokat preferálják.

Ennek a modern spirálkompresszornak a háza és forgórésze egyaránt spirálgörbékből állnak. A ház és a forgórész spiráljai cellákra osztják a közbezárt teret, a forgórész “bolygó mozgást” végez. A spirálkompresszort multifunkcionális volta miatt lehet használni kompresszorként, szivattyúként, de vákuumszivattyúként egyaránt.

E sokrétű kompresszor beszerzéséhez kínálunk Önnek lehetőséget weboldalunkon, a www.kompresszor-technika.hu oldalon! Számos kiváló termékez forgalmazó cégünk büszkén teszi Ön számára elérhetővé ezeket a modern technikai csodákat! Bátran keressen fel minket kérdéseivel, vagy kérjen ajánlatot a tradef@t-online.hu, illetve az info@kompresszor-technika.hu e-mail címek egyikén, valamint hívhat minket telefonon is, a 06 20 519 1541-es és 06 20 928 2408-as számok valamelyikén!