RSS Feed

Suzuki autót szeretne vásárolni? – Térjen be a Szeleczky Kft.-hez!

Szinte nincs olyan ember, aki ne utazott már volna Suzuki gépjárművel, rendkívül népszerű és keresett autómárka, főként kedvező árú, komfortos kialakítású termékei miatt. Ha éppen autóvásárlás előtt áll, vagy jelenleg is büszke Suzuki tulajdonos, és megfelelő márkaszervízt keres, ne kutasson tovább, válassza a Szeleczky Kft.-t!

A Szeleczky Kft. fő profilja a Suzuki gépjárművek eladása és szervizeltetése. A vállalkozás hosszú utat járt be, mielőtt Suzuki márkakereskedés vált belőle, kezdetekben a gépjárműjavítás volt a fő irányvonal, e téren a Ford autók szervizeltetése vált hangsúlyossá, majd az autópiac alakulását figyelembe véve váltak Suzuki márkakereskedéssé.

A Szeleczky Kft. jelenleg is folyamatosan fejlődik, ezért rendszeresen bővül szolgáltatásaik és termékeik kínálata, mindezt az ügyfelek visszajelzései befolyásolják. A vállalkozás számára rendkívül fontos, hogy a leendő – és jelenlegi Suzuki gépjármű tulajdonosoknak minden téren segítséget tudjanak nyújtani, legyen szó autóvásárlásról, vagy szervizeltetésről!

A Szeleczky Kft. által képviselt fóti Suzuki márkakereskedésben a legújabb modellek is fellelhetők, így akik új Suzukit szeretnének vásárolni, őket széles autóválaszték várja a kereskedésben!

A Suzuki autótulajdonosok tisztában vannak azzal, mennyire nehéz olyan márkaszervízt találni, ami megbízható és precíz javíttatást vállal. Többé ez sem okozhat problémát, hiszen, ha ellátogat a Szeleczky Kft. autószervízébe, csakis pozitív élményben lehet része a javítási szolgáltatásokkal kapcsolatban, ugyanis kiváló szakemberek gondoskodnak arról, hogy gépjárműve újra fennakadások nélkül üzemelhessen!

Vásároljon Suzuki gépjárművet a Szeleczky Kft.-től, vagy szervizeltesse már meglévő Suzuki autóját a márkakereskedés szakembereivel! Tájékozódjon szolgáltatásainkról a www.suzuki-fot.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-27-537-380-as számon vagy írjon e-mailt az auto@szeleczky.hu címre! Várjuk szeretettel fóti Suzuki márkakereskedésünkben!