RSS Feed

Szállítószalag szerviz szolgáltatásokat keres?

szállítószalag szerviz

A szállítószalagok fontos szerepet töltenek be a gyárcsarnokokban, a bányászati területeken és az egyéb ipari létesítményekben, hiszen folyamatos, automatizált szállítást képesek biztosítani. Ezen szállítószalagok végtelenített kialakítással kerülnek kivitelezésre, ezzel garantálva a hosszú távú, problémamentes működést. Ám a folyamatos üzem miatt a forgó- és kopóalkatrészek elhasználódhatnak, ilyenkor pedig fontos, hogy megbízható, precíz és kedvező árakkal dolgozó szállítószalag szervizt bízzunk meg az időszakos karbantartással és javítással.

Ha az Ön ipari területén vagy gyárában is van szállítószalag, ami karbantartásra vagy javításra szorul, ismerjen meg egy olyan szállítószalag szervizt, amely bármikor áll rendelkezésére, hogy berendezése problémamentes működéssel tegye hatékonyabbá mindennapi munkáját! Hiszen egy elromlott szállítószalag komoly pénzbeli kiesést is jelenthet a termelési folyamatok során. Egy komplex szállítószalag szerviz nemcsak a kopással járó problémák, hanem a váratlan hibák esetén is áll rendelkezésére, legyen szó tönkrement szakaszok kicseréléséről vagy átszakadt szállítószalagok javításáról.

Amennyiben éppen egy ilyen szállítószalag szervizt keres, engedje meg, hogy bemutassuk cégünk, a Belt-Service Kft. szolgáltatásait! 2010-ben alapult budapesti cégünk minden szállítószalaggal kapcsolatos feladat ellátásában segít ügyfeleinek, és a szállítószalag szerviz szolgáltatásaink mellett vállaljuk teljesen új pályák gyártását, a meglévő pályák végtelenítését, a hevederek javítását és a hajtódobok gumizását, valamint a szállítószalagokkal kapcsolatos lakatosmunkákat is. A legjobb minőségű alkatrészekkel és nagy szakértelemmel segítünk, hogy a szállítószalagok ne megnehezítsék, hanem megkönnyítsék mindennapi termelési munkáját!

Felkeltettük érdeklődését szállítószalag szervizünkkel kapcsolatban? Kérjük, bővebb információért látogasson el internetes oldalunkra a www.beltservice.hu címen, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30/560-1936-os telefonszámon, illetve a bota.emil@beltservice.hu e-mail címen!