RSS Feed

Személyre szóló szolgáltatások parkolás esetén? Lehetséges!

Napjainkban a közlekedés gördülékenyebbé és személyre szabhatóvá tétele érdekében egyre többen döntenek a jogosítvány megszerzése mellett, illetve a saját gépjármű vásárlásánál. Azonban a növekvő személygépjármű számok miatt mind a közlekedés, mind a parkolás nehézségeket okozhat.

Ha a belvárosban jár, és sürgős elintéznivalója van, azonban nem talál szabad parkolási lehetőséget, két megoldás közül választhat. Vagy tiltott helyen parkol, így megkockáztatva gépjárműve biztonságát, és egy bírságot, vagy igénybe veszi egy megbízható és professzionális parkolóház szolgáltatásait. Melyek ezek a szolgáltatások?

  • Saját hely – Bizonyos parkolóházak esetében lehetőségünk van egy állandó, fix hely igénybevételére, így egyfelől mindig tudhatjuk hol áll gépjárművünk, másfelől megkönnyíthetjük a parkolás folyamatát.
  • Biztonság – Míg az utcán vagy egy őrizetlenül hagyott parkolók esetében előfordulhat, hogy egy másik gépjármű vagy az időjárás kárt tesz autónkban, addig a fedett parkolóházban teljesen biztonságban tudhatja tulajdonát.
  • Lopás elleni védelem – Egy őrzött parkolóház esetében az esetleges lopásokat is teljes mértékben kizárhatja.
  • Modern parkolás, biztonsági útmutatással – Egy modern parkolóház rendszere figyelmeztet minden esetleges hibára, mint a motorleállítás, a csomagtartó vagy ajtó nyitva maradása, az antenna sérülésének veszélye, stb.

 Ezen előnyök tudatában bizonyára Ön is a parkolóház biztonságát és kényelmét választaná. Már csak az ideális helyszínt kell megtalálni, melyben mi segítségére lehetünk! V. kerületi parkolóházunk a legmodernebb technikákkal felszerelve várja, egy biztonságos és őrzött területen! Válassza Ön is a személyre szabott megoldást, és látogasson el honlapunkra, a www.franklinhaz.hu oldalra, ahol további információkat is találhat parkolóházunkról! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon a +36 (1) 328 0960-as számon, akár e-mailben az info@franklinhaz.hu címen. Parkoljon biztonságosan és kényelmesen!