RSS Feed

Szendvicspanel gyártás: a csarnoképítés alapja

Napjainkban a kereskedelmi és mezőgazdasági épületeknél egyre nagyobbak az elvárások, mint az energiatakarékosság és költséghatékonyság, ami az egyre speciálisabb és professzionálisabb építőanyagokkal könnyedén el is érhető. Éppen ezért nagy népszerűségnek örvendenek többek között a szendvicspanelek is, mert minden felmerülő igényt kielégítenek. A szendvicspanelek gyártásukkor a külső és belső oldalon bevonatos acélszerkezettel, a közepén pedig hőszigetelő maggal készülnek, ami lehet poliuretán, poliizocianurát, vagy kőzetgyapot is. Csarnoképítéskor tökéletes választás lehet ez a fal- és tetőpanel megoldás, akár a külső vagy a belső térelhatárolásra. Szendvicspanel gyártása után egy olyan szerelésre kész elemet kapunk, ami fokozottan hőszigetelt, és szinte korlátlan kialakítási lehetőségeket nyújt.

Nagy előnye a teherbírása, merevsége és terhelhetősége, ami tökéletesen alkalmassá teszi a nagy fesztávok biztonságos áthidalására. A már említett hőszigetelő képessége egy 50 milliméter vastag szendvicspanel esetén k=0,35W/m2K, ami kiemelkedőnek mondható. Csarnoképítéskor sem elhanyagolható a testreszabható szín és formai megjelenés, ám ez nem megy az élettartam rovására. A horgonyzott és a speciális felületnemesítéssel felvértezett héjalások tartós védelmet nyújtanak a korrózióval szemben, a mechanikai sérülések elkerülésére pedig tökéletesen pára- és vízzáró tulajdonsága a garancia!

Cégünk, a Stivas Industrial Kft. gyártói tevékenységének köszönhetően a lehető legkedvezőbb árakat, és a legjobb minőséget tudja nyújtani új és meglévő ügyfeleinek egyaránt! Ha ellátogat a www.stivas.hu internetes oldalunkra, számos általunk elkészített referenciamunkát talál! Profi szaktanácsadással, egyedi igényeknek megfelelő gyártási és műszaki technológiákkal állunk a rendelkezésére! Hívjon minket a +36 (48) 477-999-es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet a stivas@stivas.hu e-mail címre, számunkra nincs megoldhatatlan a csőhajlítás és a vasszerkezetek gyártása terén sem!