RSS Feed

Szeret autót vezetni és munkát keres? Képezze tovább magát tanfolyamunkon!

Imád vezetni, és ezt a szenvedélyt kihasználná a munkája során is? Európában jelenleg gépkocsivezetői hiány van! Ha rendelkezik C vagy D kategóriás jogosítvánnyal, itt az idő, hogy egy megfelelő tanfolyam elvégzésével Ön is a hivatásos gépjárművezetőként helyezkedjen el! Cégünk, a Fuvinfo Iroda Információ-szolgáltató és Oktató Kft. kiváló eredményességgel szervezi és bonyolítja a munkavállaláshoz előírt vizsgákat!

A gépjárművezetők részére tehergépkocsi vezetői és autóbuszvezetői, az egész Európai Unióban érvényes GKI (Gépjármű Képesítési Igazolvány) képzést kínálunk, alap vagy továbbképesítő vizsgával.

Ne feledje, hogy GKI tanfolyam elvégzése minden olyan sofőr számára kötelező, aki 3 és fél tonnánál nagyobb össztömegű tehergépjárművet, azaz C kategóriával vezethető vagy D kategóriával autóbuszt vezet, akár belföldi akár nemzetközi viszonylatban.

Ha a fuvarozás helyett más típusú munkát képzelt el magának, vagy csak B kategóriás vezetői engedélye van választhat a taxi-vezetői, személygépkocsis személyszállítói vagy éppen a gépkezelői tanfolyamaink közül is, melyekből több OKJ-s végzettséggel jár. Képzéseink során kitanulhatja többek között a targoncavezető, az emelőgép kezelő, az útépítő-, és karbantartógép kezelő szakmát is. Ezen gépkezelői képzéseink a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által engedélyezett szakképzések, E-000496/2014-01-07 sorszámon különböző szakmairányra vonatkozóan.

Komolyabb karriertervek esetén vállalkozói képzéseinket is választhatja, például az árufuvarozói vállalkozói, autóbuszvezető-személyszállító vállalkozói és taxi vállalkozói képzést is.

A tökéletes munka talán csak egy tanfolyamnyi távolságra van Öntől, úgyhogy ne habozzon, vágjon bele! További információért látogasson el honlapunkra, a www.fuvinfoiroda.hu webcímre, ahol megtalálja a képzések pontos leírását és az árlistát is! Kérdés esetén már ma vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1/261-0078-as és 06-20/938-4663-mas telefonszámok valamelyikén, illetve az info@fuvinfoiroda.hu e-mail címen!

Legyen Ön is velünk sikeres!