RSS Feed

Szerezze be a minőségi ipari berendezéseket megbízható cégtől!

Az ipari munka zökkenőmentes és hatékony működéséhez szükséges az, hogy az ipari berendezések naprakészek és megbízhatóak legyenek. Az ipari berendezések beszerzése során a legnehezebb feladat egy komoly tapasztalattal rendelkező, megbízható cég megtalálása. Szerencsére Önnek nem kell tovább keresgélnie, mert az Industry-Tech Kft. azért van, hogy kielégítse az ipari berendezésekre vonatkozó igényeit. Cégünk tevékenységi körébe tartozik az ipari berendezések tervezése, gyártása és telepítése, így számíthat ránk a kezdetektől egészen a beüzemelésig!

Többféle ipari berendezést találhat a termékeink között. Anyagmozgató ipari berendezéseink – melyek a munkadarabok adott helyre történő szállítását hajtják végre – kézi és gépi mozgatású típusokban is kaphatóak. Teherbírásuk és pontos kialakításuk az ügyfél igényeitől függ. A beégető, vagy hőkezelő kemencéink feladata, hogy az adott munkadarabokat megszárítsák, beégessék, vagy hőkezeljék. Az üzemi hőfokuk attól függ, hogy milyen igényei vannak az adott ügyfélnek.

Ipari berendezéseink közé tartoznak a lemezmegmunkáló gépek is. A lemezvágó gépek teljes pontossággal darabolják méretre az alkatrészeket, az élhajlító gépek pedig megmunkálják azokat. A porleválasztó és elszívó ipari berendezések feladata, hogy a munkavégzés során elszabadult anyagokat – főként a port és a gőzt – elszívják, ezzel biztosítva a tiszta levegőt. Szemcseszóró és vegyszeres mosó ipari berendezéseink feladata a tisztítás. Festő berendezésekre akkor van szükség, ha a gyártott munkadarabokat festékkel kell bevonni. Végül az ipari működés nem működhet megfelelő vezérlés nélkül, ezért cégünk az ipari vezérléshez szükséges technikai egységeket is kínál az ügyfelek számára.

Szeretne még többet megtudni az általunk gyártott ipari berendezésekről? Látogasson el honlapunkra, a www.industry-t.com webcímre, és tekintse meg termékeinket! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-900-6154-es telefonszámon, illetve az info@industry-t.com e-mail címen!