RSS Feed

Szerezze be új motorját, robogóját vagy elektromos kerékpárját megbízható helyről!

A kétkerekűn való közlekedés szerelmeseinek mindig az a legfontosabb kérdés, hogy honnan tudják megvásárolni legújabb elektromos robogójukat vagy motorjukat. Megbízható helyet nem egyszerű találni, de szerencsére manapság már az interneten böngészve is megtalálhatjuk álmaink járművét.

A Rekord Mobil Kft. honlapján böngészve hatalmas mennyiségű termék közül válogathat kényelmesen. Kínálatunkban találhat robogókat, motorkerékpárokat, elektromos kerékpárokat, benzinmotoros kerékpárokat, gyerekmotorokat, elektromos rokkantkocsit és ezekhez tartozó alkatrészeket is. Új jármű vásárlásakor mindig felmerül a kérdés, hogy válasszuk inkább a vadi új, érintetlen termékeket, vagy vásároljuk meg az adott darabot használtan, ezzel pénzt spórolva. Bárhogy is dönt, Rekord Mobil Kft.-nél új és használt alkatrészek között is válogathat, ha pedig csak rövid időre van szüksége egy járműre, kölcsönzésre is van lehetősége. Ha pedig kinézte álmai járművét a Rekord Mobil Kft. honlapján, nincs más dolga, mint megrendelni, és mi házhoz szállítjuk Önnek. Amennyiben a jövőben bármi problémája lenne a nálunk vásárolt járművel, nem kell szerelőt keresni, ugyanis elhozhatja szakszervizünkbe, ahol tapasztalt szakemberek fognak gondoskodni járművéről.

Miért éri meg a Rekord Mobil Kft.-t választani? A két évtizedes szakmai múltunk bizonyítja, hogy fontos számunkra az ügyfelek szakszerű kiszolgálása, és ügyelünk arra, hogy kínálatunk a lehető legjobb minőségű termékeket tartalmazza. Fontos számunkra az ügyfél elégedettsége, ezért is ajánlunk többféle házhozszállítási lehetőséget, és garanciális kérelmek esetében is igyekszünk minél gyorsabban és hatékonyabban intézkedni.

Kétkerekűt vásárolna? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.elektromos-kerekparbolt.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-66-444-999-es és a +36-30-9-451-436-os telefonszámok valamelyikén, illetve a rekordmobil@alfold.net e-mail címen!