RSS Feed

Szerezzen egyszerűen targoncavezető engedélyt!

 Olyan tevékenységet végezne, amely során nélkülözhetetlen a targonca használata? Esetleg feladatkörét bővítené ennek a teendőnek az ellátásával? Több munkaterületen nélkülözhetetlen a nagyobb mennyiségű és súlyú termékek mozgatása is, amit csak speciális eszköz alkalmazásával láthat el. Annak érdekében, hogy rugalmasan helyt tudjon állni, szükséges targoncavezető tanfolyamon részt vennie.

 Anyagmozgatással rengeteg helyen találkozhatunk. A különféle típusú és méretű áruk tárolásának, szállításának során gyakran előfordul, hogy nem csak a nehéz súlyokkal kell megküzdenünk, de a magasba is kell emelnünk ezeket. A targonca nagyszerű megoldást nyújt ezeknek a feladatoknak a teljesítésére. Sok munkakört illetően akár éveket is várhatunk, mire sikerül elhelyezkednünk. Targonca oktatáson elsajátítva az ismereteket viszont rendkívül hamar juthatunk hozzá új, végzettségünket igazoló dokumentumainkhoz, és bátran jelentkezhetünk az állásokra. Több szempontból hozhatunk jó döntést, ha targoncavezető tanfolyamra jelentkezünk. Nem szükséges hosszú éveket tanulással töltenünk, mégis egy keresett, kiválóan használható szakmát tudhatunk a magunkénak.

 Színvonalas targonca oktatáson vehet részt, és könnyedén sajátíthatja el az eredményes vizsgához szükséges ismereteket, ha cégünk, a Hambalkó Autósiskola targoncavezető tanfolyamán vesz részt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyszerűen tanulhassa meg mindazt, amelyek nélkülözhetetlenek a gyakorlatban való kiváló teljesítéshez. Tájékozódjon részletesen induló targoncavezető tanfolyamunkról, és akár más nálunk elvégezhető képzésekről is a www.hambalkoautosiskola.hu weboldalunkon!

 Végezze felelősségteljesen munkáját a színvonalas targonca oktatásunkon elsajátított ismeretek alkalmazásával, bátran jelentkezzen hozzánk! Kérdéseivel bátran keressen fel minket a 06-30-618-9399-es dunaújvárosi, vagy a 06-30-485-4756-os dunaföldvári telefonszámunkon, illetve az info@hambalkoautosiskola.hu e-mail címünkön!