RSS Feed

Szerezzen örömet fotókönyvvel! – Kérjen tőlünk árajánlatot!

Minden születésnap, ünnepi alkalom nagy fejtöréssel jár, ami az ajándékokat illeti. Szeretünk egyedi, személyes ajándékokat vásárolni, készíteni. Ha igazán nosztalgikus meglepetéssel szeretne kedveskedni, készíttessen fotókönyvet!

A fotókönyv az utóbbi évek slágerterméke lett az ajándékozás terén. Tartós és igazán minőségi, ízléses megoldás a képek megőrzésére. Készítésekor képeink szabadon vághatók, javíthatók, így a régi fotókat is új pompájukban láthatjuk, az oldalakra tetszőlegesen feliratokat helyeztethetünk el. Nem kell megadott feltételekhez ragaszkodnunk, minden oldalon az oda válogatott képek méretéhez, stílusához legjobban illeszkedő módon helyezhetjük el a kedvenc pillanatokat. A fotókönyvben nem csak a hagyományos képekkel számolhatunk, hanem végre a digitális típusok is teret kaphatnak. Időt és pénzt takaríthatunk meg a képek fotókönyvben való rendszerezésével úgy, hogy bármikor elővehető emlékeket kapunk, fotóalbumot sem kell vásárolnunk. A számítógépen tárolt képek sajnos elveszhetnek, egy fotókönyv ezzel szemben tartós darab, és nem kell attól tartanunk, hogy eltűnnek értékes emlékeink.

A fotókönyv készítés mindig a megrendelő elképzelései szerint történik! Ahhoz, hogy mi is fotókönyv tulajdonosok lehessünk, vagy szeretnénk valakit megajándékozni vele, egy remek nyomdát kell találnunk. A szakemberek minden feltételt biztosítanak ahhoz, hogy minőségi termék legyen a végeredmény, segítséget nyújtanak a fotók rendszerezésében, minőségük javításában, úgy, hogy közben folyamatosan egyeztetnek velünk az elképzeléseinkről, mindez általában egyedi árajánlat alapján.

Ha szeretné kedvesét, családját meglepni egy örök darabbal, akkor rendeljen fotókönyvet az ünnepi alkalmakra! Kitűnő választás, hiszen a nosztalgikus pillanatokat mindenki kedveli, és ehhez innentől kezdve nem kell fotóalbumokat elővenni. Fotókönyv készítésért keresse cégünket, a Raszter Nyomdát, és kérjen tőlünk árajánlatot! Bővebb tájékoztatásért látogasson el weboldalunkra, a www.raszternyomda.hu webcímre! Kérdés esetén hívjon minket bátran a 06-1-237-0076-os telefonszámon, vagy írjon e-mailt a kereskedelem@raszternyomda.hu címre!